Jakkesæt til mænd

Hos Tøjeksperten finder du en masse forskellige jakkesæt til mænd, så det er noget for enhver. Vi har samlet et spændende udvalg af jakkesæt til mænd, der går op i både kvalitet, design og pris.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Spar
70%

Lindbergh

Regular fit | Uld

510 kr1.700 kr
Spar
70%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

449,70 kr1.499 kr
Spar
50%

Lindbergh

Regular fit | Stretch

649,50 kr1.299 kr
Spar
50%

Lindbergh

Regular fit | Stretch

649,50 kr1.299 kr

Vi har det helt rigtige udvalg af jakkesæt

Med fordelene fra vores brand, mange års erfaring i branchen og vores indsigt i moden, kan vi stolthed præsentere flotte, jakkesæt til dig fra de mest spændende mærker såsom Lindbergh og Morgan.

Hos Tøjeksperten finder du kun lækre jakkesæt af høj kvalitet i klassisk design. Det betyder, at du kan finde det helt perfekte jakkesæt, som du vil kunne bruge det i flere år, fordi det er klassisk lækkert og ikke udpræget modetøj. I stedet kan du opdatere dit jakkesæt med nogle smarte skjorter, slips og butterflies i tidens farver. Du kan også tilføje lidt kant til dit klassiske jakkesæt med nogle moderigtige sokker.


Hvordan skal et jakkesæt sidde?
Det vigtigste ved et jakkesæt er, at det skal sidde godt, for at lade både dig og dit tøj komme til sin fulde ret. Når dit jakkesæt passer er det både langt det pæneste og det mest behagelige. Det vil sige, at jakken skal sidde pænt over skuldrene, ærmerne skal hverken være for lange eller for korte, og jakken skal kunne knappes, så den stadig sidder pænt – også selvom du normalt går med åben jakke. Bukserne skal kunne nå helt ned til skoene og buksebenene må ikke trække skævt på benet. Netop fordi det er så vigtigt med pasformen sælger vi hos Tøjeksperten oftest jakker og bukser hver for sig, så du selv kan sammensætte et jakkesæt, der har den rigtige størrelse. Der findes dog enkelte jakkesæt, hvor du kan købe bukser og blazerjakke samlet.

Køb dit jakkesæt online hos Tøjeksperten
Når du køber dit jakkesæt hos Tøjeksperten får du Fri fragt på ordrer over 399,-. Husk også, at du kan bytte dit jakkesæt i din lokale Tøjeksperten butik, hvis det ikke sidder helt perfekt. Du kan selvfølgelig også returnere det per post.