Cargobukser til mænd

Cargobukser er inspireret af den militære stil og ses derfor tit i naturfarver som army og sand eller i camouflage. Find dit næste par her, så du får en lækker og opdateret garderobe.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Cargobukser

Cargo bukser begyndte at blive populære i midten af 1900’erne og har siden da været igennem en turbulent periode med både mere og mindre popularitet. De er dog kommet tilbage i modebilledet og du bør derfor have et par cargos i garderoben. Cargos er kendetegnet ved at have to ekstra lommer, én på hvert lår. Lommerne kan enten sidde helt tæt ind til buksen, og dermed være der mere for et syns skyld, eller de kan være bælglommer med ekstra plads til opbevaring.

Cargos kan faktisk bruges med mange forskellige slags overdele. Selvom man typisk ser dem med et helt enkel t-shirt, hvis det skal være helt klassisk, kan de også sagtens bruges sammen med en skjorte, for at fremhæve kontrasten mellem den pænere skjorte og de mere rå bukser. Vælger du derudover et par cargos i almindelig pasform, i modsætning til den tidligere mere løse stil, så passer de også godt til hverdagsbrug uden at blive for afslappede. 

Køb cargos online
Hos Tøjeksperten giver vi Fri fragt over 299 kr. og hurtig levering, uanset om du blot skal have et enkelt par cargos, eller om du skal have mere med. Skulle du fortryde dit køb eller have valgt forkert størrelse tilbyder vi mulighed for at du kan gå ned i din lokale Tøjeksperten-butik og bytte dine nye cargos. Du kan naturligvis også sende dem retur, hvis du foretrækker det.