Sunwill bukser

Sunwill sætter en ære i at skabe tøj i den rigtige kvalitet med de rigtige detaljer. Gennem fire genera-tioner har mærket udmærket sig ved hverken at gå på kompromis med design eller funktionalitet.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Sunwill - dansk kvalitet

Sunwill blev grundlagt i 1927 som en familieejet virksomhed, der i fire generationer har designet og fremstillet herretøj, hvor kvaliteten og den holdbare mode, har været i centrum. Danske Sunwill startede som en lille skræddervirksomhed, hvor kvalitet var i højsædet. I dag er kvaliteten stadig i fokus, men populariteten er langt større. Sunwill er i dag en fast del af virksomheden F. Engel K/S, som er en international tekstilkoncern med hovedsæde i Danmark. Den gode kvalitet og sansen for de moderigtige detaljer er naturligvis stadig er fast del af designlinjerne.

Det lækre, danske tøjmærke Sunwill laver solide og lækre bukser til manden, der vil variere sin tøjstil en smule, og ikke kun ønsker at gå i jeans og habitbukser. Sunwill bujkser bevæger sig farvemæssigt primært i de mere klassiske nuancer som sand, beige, mørke blå og sorte. Disse farver går rigtig godt med såvel en enkel som en farverig garderobe. Sunwills bukser findes dog også i en varm og skarp rød farve, der er perfekt til den friske mand, der tør at udtrykke sig gennem sin beklædning.

Hos Tøjeksperten
Sunwill kan både købes online hos Tøjeksperten og i vores butikker rundt omkring i landet. Lad dig inspirere til sæsonens mode hos Tøjeksperten – vi er ikke mere end et par klik væk, når du ønsker at købe nyt herretøj.