Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Lindbergh

Støvler

1.299 kr

Lindbergh

Støvler

999 kr

Lækre støvler til mænd

Støvler er en nødvendighed når man bor i et koldt land som Danmark. Men de kan meget mere, end blot at være en beskyttelse i koldt vejr. Støvler kan gøre noget ved hele dit outfit og kan ændre det fra kedeligt til råt. Hos Tøjeksperten er vi især vild med ankelstøvler og chelsea boots. Det er nogle af mere klassiske støvler, som sagtens kan bruges både på arbejde og i fritiden. Størstedelen af vores udvalg af støvler er lavet i 100% læder. Det vil sige, at det er god kvalitet som holder rigtigt længe. Du kan dog selv hjælpe dine støvler lidt på vej til længere holdbarhed ved at behandle dem med skocreme eller imprægneringsspray. Brug dine støvler sammen med et par jeans og en skovmandsskjorte, eller sæt dem sammen med et par chinos og en striktrøje.

Fandt du ikke dine næste par støvler, så har vi også mange andre sko at vælge igennem. Se for eksempel vores cool sneakers eller de stilfulde business sko.

Køb herrestøvler online hos Tøjeksperten

Vi vil gerne gøre shopping nemt og enkelt, og derfor tilbyder vi gratis fragt v/ 499 kr. og fri retur. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller gå i din nærmeste Tøjeksperten butik, hvis du har spørgsmål.