Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Connexion

Pynteklud

100 kr

Connexion

Pynteklud

100 kr

Connexion

Pynteklud

100 kr

Connexion

Pynteklud

100 kr

Connexion

Pynteklud

100 kr

Connexion

Pynteklud

100 kr

Connexion

Pynteklud

100 kr

Pynteklude til mænd

Pyntekluden har længe været en klassisk tilføjelse til et jakkesæt, men mange er i tvivl om, hvordan man bruger den, hvordan den skal foldes og hvilken farve man skal vælge. Den mest klassiske lommeklud er den hvide, som også er den mest traditionelle. Den blev engang brugt som en slags serviet eller lommetørklæde, selvom man typisk ikke bruger den sådan i dag. Hos Tøjeksperten har vi valgt at fokusere mere på de farverige pynteklude, som giver ekstra liv og farve til dit jakkesæt.

Skal du vælge pynteklud, skal du vælge noget, der både komplimenterer farven på dit jakkesæt og på dit slips. Helst ikke i helt samme farve som slipset, men i en komplementærfarve, der kan fremhæve slipset. Der er forskellige måder at folde pyntekluden på, alt efter hvor formel du gerne vil være, og hvor festlig lejligheden er. Mangler du andet tilbehør til dit jakkesæt, kan du også kigge på vores slips fra Connexion og bælter fra Bosswik.

Køb pynteklude online hos Tøjeksperten

Det er altid nemt at købe pynteklude online hos Tøjeksperten. Vi sørger for hurtig levering og tilbyder gratis fragt v/ 499 kr. Får du brug for at sende din ordre retur, betaler vi fragten – men du er også altid velkommen til at bytte i din nærmeste Tøjeksperten butik.