Pynteklud

En pynteklud, eller en lommeklud, sidder i brystlommen på din habitjakke eller blazer. Den tilføjer et eksklusivt touch til dit outfit og kan med fordel bruges når du skal til store begivenheder.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Pynteklude

Pyntekluden har længe været en klassisk tilføjelse til et jakkesæt, men mange er i tvivl om, hvordan man bruger den, hvordan den skal foldes og hvilken farve man skal vælge. Den mest klassiske lommeklud er den hvide, som også er den mest traditionelle. Den blev engang brugt som en slags serviet eller lommetørklæde, selvom man typisk ikke bruger den sådan i dag. Hos Tøjeksperten har vi valgt at fokusere mere på de farverige pynteklude, som giver ekstra liv og farve til dit jakkesæt.

Skal du vælge pynteklud, skal du vælge noget, der både komplimenterer farven på dit jakkesæt og på dit slips. Helst ikke i helt samme farve som slipset, men i en komplementærfarve, der kan fremhæve slipset. Der er forskellige måder at folde pyntekluden på, alt efter hvor formel du gerne vil være, og hvor festlig lejligheden er. Mangler du andet tilbehør til dit jakkesæt, kan du også kigge på vores slips og bælter.