Læderjakker til mænd

Hos Tøjeksperten finder du et udvalg af lækre læderjakker, der giver din stil et løft. Vi har samlet alle læderjakker her på siden, så du let kan finde den model, der skal være din.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Læderjakker til hele året

En læderjakke er perfekt til det danske forår og efterår, hvor temperaturen i høj grad afhænger af, hvorvidt solen er fremme, eller om den gemmer sig bag en sky. Mænd kan sagtens bære en læderjakke til hverdag, for den både praktisk og så er den både smart, når den er lukket til i blæsevejret, og når den står åben i forårssolen og afslører den smarte T-shirt, du har på indenunder.

Udvalget af læderjakker omfatter jakker fra Bison, Morgan og Lindbergh. Der er læderjakker til mænd i flere forskellige farver; sorte, blå og forskellige nuancer af brun, lige fra lys cognac til mørkebrun. Der er også forskel på, i hvilken type skind, de forskellige jakker er udført.

Vi har læderjakker i forskellige prisklasser hos Tøjeksperten, og ind i mellem kan du også være heldig, at vi har læderjakker til mænd på tilbud. I det tilfælde er der mange penge at spare på din nye læderjakke.

Køb din nye, lækre læderjakke hos Tøjeksperten
 Hos Tøjeksperten er vi ikke bare eksperter i tøj, men også i god kundeservice. Derfor har vi Fri fragt på alle ordrer og hurtig levering – normalt inden for 1-2 dage. Skulle du ikke kunne passe din nye læderjakke, eller har du fået valgt en forkert størrelse, så vil du også opleve, at du hos Tøjeksperten let kan bytte det. Vi tilbyder dig muligheden for at bytte tøj der er købt online, i vores butikker, som et alternativ til at returnere per post. Det er helt op til dig, om du foretrækker at bytte på den ene eller den anden måde.