Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Lindbergh Chinos

Slim fit

499 kr 499 kr

Lindbergh Performance pants

Slim fit

599 kr 599 kr

Lindbergh Performance pants

Slim fit

599 kr 599 kr

Lindbergh Chinos

Bukser

799 kr

Meyer Klassiske bukser

Modern fit

1.000 kr

Lindbergh Chinos

Bukser

499 kr

Lindbergh Chinos

Slim fit

599 kr 599 kr

Lindbergh Sweatpants

Relaxed fit

499 kr 374,25 kr

Lindbergh Klassiske bukser

Slim fit

499 kr 349,30 kr

Gabba Chinos

Regular fit

800 kr

Junk de Luxe Klassiske bukser

Slim fit

799 kr 239,70 kr

North Sweatpants

Comfort fit

450 kr

Alberto Casual bukser

Tapered fit

1.200 kr 900 kr

Jack's Club pants

Regular fit

499 kr

Lindbergh Performance pants

Slim fit

499 kr

Lindbergh Cargobukser

Slim fit

499 kr 374,25 kr

Bison 5-pockets

Tapered fit

799 kr 239,70 kr

Lindbergh Chinos

Slim fit

499 kr

Junk de Luxe Sweatpants

Relaxed fit

599 kr

Lacoste Sweatpants

Regular fit

750 kr

Jack's 5-pockets

Tapered fit

499 kr 499 kr

Junk de Luxe Casual bukser

Slim fit

799 kr 399,50 kr

Lindbergh Chinos

Slim fit

499 kr 349,30 kr

Lindbergh Performance pants

Slim fit

499 kr

Find de bedste bukser til mænd

Her på siden finder du flere slags klassiske herrebukser i moderne fortolkninger. Det er primært bukser i bomuld og lignende materialer, for eksempel chinos eller performance pants. Besøg vores andre sider, hvis du eksempelvis leder efter jeans eller habitbukser.

Hvilken slags bukser skal du vælge?

Hos Tøjeksperten går vi højt op i, at kvaliteten af vores bukser altid er helt i top. Samtidig går vi aldrig på kompromis med anvendelighed og design. Derfor kan du trygt stole på, at du får et par lækre og stilfulde bukser, når du handler hos os – uanset hvilket mærke eller hvilket design, du vælger. 
 
Vi har helt klassiske herrebukser i bomuld eller uld, der går super godt til en enkel skjorte eller strik. Så er du til det stilfulde udtryk, kan du for eksempel vælge de enkle bukser fra mærker som Alberto og Meyer. Du kan også finde chinos i både klassisk afdæmpede og nye, moderne farver til et mere urbant hverdagslook. Den urbane stil er især fremtrædende i vores mere tætsiddende modeller, der passer perfekt med en cool T-shirt. Er du til den rå stil, der altid fortolker tidens trends, anbefaler vi bukser fra JUNK de LUXE. Her er modellerne ofte mere slim fit, og det er virkelig et mærke, der har fingeren på pulsen hvad angår modebilledet i byerne.

Forskellige brands til forskellige behov

Nogle buksetyper og nogle mærker egner sig bedre til visse anledninger end andre. Hvis du leder efter et par stilfulde bukser, der skal bruges sammen med en blazer eller som en del af et jakkesæt, kan vi anbefale vores bukser fra Lindbergh. Det er et mærke, der oser af eksklusivitet, stil og overskud, perfekt til særlige lejligheder. Her får du for eksempel de meget populære Performance Pants - de moderne performance pants, der kombinerer det elegante udseende fra habitbukser med komforten fra et par sweatpants.

Naturligvis har vi også smarte jeans til mænd – eksempelvis de helt klassiske fra Wrangler. Du kan også finde Superflex jeans fra både Lindbergh og det populære mærke Bison. Superflex er en unik innovation, der giver tøjet ekstra stretch - og dermed ekstra komfort. Du får altså 100% bevægelsesfrihed, ekstraordinær stretch og et karakteristisk og tidløst design.

Hvilken størrelse bukser bruger jeg?

Det mest moderigtige valg, du kan træffe, er at finde bukser, der passer til din kropsfigur. Heldigvis tilbyder vi en bred palet af forskellige pasformer, så vi kan få det bedste frem i alle mænd. 

  • Comfort fit og Regular fit er de klassiske, komfortable snit, som man kender med straight legs og normal taljehøjde.
  • Loose fit er et løsere og mere sporty udtryk i løse, baggy bukser.
  • Slim fit er det urbane look i et tætsiddende design med smalle bukseben.
  • Tapered fit er en smart model, hvor bukserne har en løs pasform for oven, men en slim-fit langs skinnebenet til anklerne.

Du kan også finde masser af hjælp til den rette størrelse i vores størrelsesguide her. Det er nemlig nemt og hurtigt at måle sig frem hjemmefra, så du er sikker på at få det helt rigtige par bukser i kurven – første gang.

Styling

Hos Tøjeksperten er vi vilde med chinos, fordi de kan styles i et væld af udtryk både til hverdag og fest. Vælg din yndlingsfarve og kombinér med en printet T-shirt for et råt look, en cool strik eller en flot skjorte til særlige lejligheder.

Et par klassiske sorte, blå eller grå herrebukser er derimod oplagte til det formelle look med en flot blazer eller som en del af et jakkesæt. Se også vores udvalg af habitbukser her.

Du kan også udfordre din stil med et par retro fløjlsbukser. Her er bukserne i centrum, og så er det vigtigt at vælge en diskret og enkel overdel.

Shop online hos Tøjeksperten

Vi ved, at det især kan være svært at shoppe bukser online, fordi alle bukser sidder forskelligt og helst skal prøves på. Med vores størrelsesguide og grundige inddeling af pasformer håber vi alligevel, at du har fået hjælp til at finde de bedste par bukser. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også tage prøverummet med hjem og bestille flere par bukser – der er nemlig både gratis fragt v/ 499 kr. og fri retur hos Tøjeksperten.