Kurv

Sådan får du foråret ind i din garderobe

Model i lyseblå Lindbergh skjorte med kinakrave
Model i lyseblå Lindbergh skjorte med kinakrave

Kan du høre det i det fjerne? Det er foråret, der kommer buldrende et sted ude i horisonten. Lige nu er der dog langt imellem solstrejfene fra oven, og det hele kan synes gråt i gråt. Lidt endnu. Men ved at tilføje din påklædning lidt farve og lys kan du tyvstarte foråret.

Det er nemlig så småt ved at være på tide at lægge det mørke tøj tilbage i skabet sammen med huen, vanterne og den tykke frakke. Find i stedet noget tøj frem, der både kan holde dig varm lidt endnu og stråler som den snarligt kommende sol.

Her er fem måder, du kan få foråret ind i din garderobe.

Model i lyseblå Lindbergh jeans og sandfarvet Lindbergh skjorte

Lyse bukser

Start forneden med et par friske, lyse bukser, der dog ikke kammer helt over i en skrigfarve, men roligt og elegant lysner dit outfit lidt op. Det kunne fx være disse specialdesignede bukser med Superflex, der er skabt med fokus på bevægelsesfrihed og komfort. De indvarsler foråret, men har stadig den dér bløde, varme følelse, man ikke kan være helt foruden endnu.

Model i hvide Lindbergh bukser og stribet Lindbergh T-shirt

Overgangsjakke

Nej, du slipper ikke helt for at gå med en jakke endnu, men den kan godt blive tyndere og lettere, end den har været i løbet af vinteren. En overgangsjakke kan desuden styles med forskellige trøjer indenunder, så du kan bruge den samme jakke til en strik i februar og til en T-shirt i maj.

Model i grøn Lindbergh jakke

Mønstret skjorte

Du kan godt iføre dig en mønstret skjorte uden at komme til at virke alt for afslappet, hvis du holder det enkelt. Hos Eksperten er vi især vilde med de lækre skjorter fra Lindberghs 1927-linje. De er nemlig krølfri, så du slipper for at stryge skjorter hele søndagen. Derudover er de lavet i 100% blød og lækker bomuld.

Model i lyseblå Lindbergh 1927 skjorte og sorte Lindbergh habitbukser

Farverig trøje

Rigtig meget varmt tøj er designet til at matche de mørke dage og er derfor tit gråt, sort eller marineblåt. Hvis du gerne vil holde dig varm, men også tilføje dit outfit en smule farve, er en blå, rød, sandfarvet eller hvid trøje et rigtigt godt bud. Gerne i pastel. Så går du ikke i ét med den grå himmel, selv om du har en åben jakke udover.

Model i stribet Lindbergh strik og mørkeblå ydervest
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 24-03-2023
Foto: PWT Group