Søg her...

Kurv
Kurv

No-nonsense clothing made to last

Bison

Model i Bison T-shirt og Bison bukser
Model i Bison T-shirt og Bison bukser
Bison skaber no-nonsense clothing til no-nonsense men. Et livsstilsmærke, der udstråler essensen af mantraet 'less is more'
Model i Bison strik og Bison chinos
Model i grøn Bison polo
Model i ternet Bison skjorte og Bison dunjakke

Bisons kerneværdier

 • Afslappet og moderne herretøj
  Autentisk dansk
 • Høj kvalitet
  Made to last
 • No nonsense design
  Til en aktiv livsstil
 • Moden og selvsikker
  Komfortabelt og moderne
 • Holdbart håndværk
  Praktisk og funktionelt

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

 • Marketing
 • Statistiske

Tradition & klasse

Bisons mission er ikke at blive bemærket gennem det nyeste og mest innovativ modedesign. I stedet hæver Bison barren for herretøj i fremragende kvalitet og tidløst design. Fokus er på lang levetid med en garderobe bestående af stærke nøglestykker, der understreger din personlighed og inspirerer til selvtillid hver eneste dag. Hvert eneste stykke tøj er lavet med perfektion og passion for hver eneste detalje.

Bison udfordrer grænserne og skaber kollektioner, der appellerer til den modne og selvsikre mand. Elementer af både neutrale og farverige nuancer, enkle detaljer og specielle behandlinger definerer kollektionerne. Pasformen på Bison er "nutidig moderne" og "behagelig". Hvert stykke er præcist konstrueret og målt for at passe perfekt.

Model i Bison strik og Bison læderjakke
Model i Bison tøj på stenstrand

Stil & funktion

Kollektionerne fra Bison inkluderer alle beklædningsgrupper og et bredt udvalg af tilbehør. En af brandets vigtigste filosofier er, at succes kun kan opnås ved at være autentisk, ærlig og troværdig. Derfor stræber Bison efter at finde en solid balance mellem design, kvalitet og overkommelig pris.

Bison er et mærke, der symboliserer autentisk og holdbart tøj. Vores overtøj er designet med funktionaliteter, der sigter mod et aktivt udendørliv og de udfordringer, du står over for undervejs. Der trækkes på den skandinaviske arv og erfaringen med at håndtere de hårde og skiftende vejrforhold i Danmark for at kombinere stil og funktion på en unik måde.

Find dine yndlingsstyles fra Bison

Close up af model i Bison striktrøje og Bison funktionsjakke
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 30-05-2023
Foto: PWT Group