Gratis fragt v/ 399 kr.
Byt i 365 dage
Gratis retur
Byt i butik
Gå til klub

Signal jeans

Signal jeans har altid været kendetegnet for deres behagelig snit og design. Signal Clothing som de fleste danskere kender, er kendt for deres kvalitet af herretøj. Signal er et af Tøjekspertens førende mærker, og vi er stolte af det.

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Send det rigtige signal med dine jeans

Signal er herretøj til dig, der ved hvem du er. Hos Tøjeksperten vælger vi udelukkende gode kvalitetsmærker og det er absolut tilfældet ved Signal jeans.”Det handler om de signaler, du sender”, fremhæver Signal, og det kan ses i de kollektioner, og især i de jeans som Signal sender ud sæson efter sæson. Signal følger tidens mode og det ses tydeligt i Signal jeans. 

Signal Jeans er kendt for kvalitet, behagelig snit og smarte designs. Signal forstår vigtigheden af, at tøjet både er behageligt, praktisk og ser godt ud. Hos Tøjeksperten finder du et lille udvalg af flotte jeans fra det populære mærke. Signal er kendt for at levere herretøj i god kvalitet til en attraktiv pris. Jeans er ikke til at undvære i hverdagen, og Signal har både klassiske blå denim jeans, som passer perfekt i hverdagen. Men hvis du er mere til fest og farver, så har Signal også jeans i forskellige farver. Så der er Signal jeans til enhver smag.  

Du kan kombinere dine Signal jeans med vores mange produkter fra Signal Clothning. Vi har alt fra t-shirts til trøjer og skjorter. Sæt det sammen på din egen måde, og send det signal, du ønsker med dit Signal herretøj. 

Når du køber dine Signal jeans hos Tøjeksperten, har vi Gratis fragt v/ 399 kr.. Skulle dine Signal jeans ikke sidde helt rigtigt, kan du frit vælge mellem at returnere dem pr. post eller bytte dem personligt i en af vores mange butikker – vi bytter med et smil.