Kurv

Fred Perry

Sorter efter

Produkter (0)

Fred Perry tøj til mænd

Fred Perry er et klassisk mærke, der har eksisteret i mange år. Et af deres allerstørste fokuspunkter er deres traditionelle poloshirts, som findes i flere varianter. Du kan både finde de mere klassiske designs, men her er også flere moderne styles med et twist, der sørger for at du kan udtrykke din personlige stil. Udover deres lækre poloer finder du også et udvalg af T-shirts og trøjer. Designet er elegant og nedtonet med fokus på små detaljer, der gør helheden unik. Du kan derfor nemt finde noget, der passer til det du allerede har i garderoben.

Kombiner din nye overdel fra Fred Perry med et par super behagelige performance pants eller måske et par Superflex jeans - så får du nemt et helt nyt look. Er du i tvivl om størrelserne, finder du hjælp i vores størrelsesguide.

Shop Fred Perry hos Tøjeksperten

Der er mange gode grunde til at købe Fred Perry tøj online hos Tøjeksperten. Du kan shoppe fra sofaen i dit eget tempo, og når du har besluttet dig for hvad du vil have, tilbyder vi gratis fragt v/ 499,-. Derudover får du altid 365 dages returret og fri retur, så du ikke skal bekymre dig om noget, hvis du har valgt den forkerte størrelse eller farve.