Gratis fragt v/ 399 kr.
Byt i 365 dage
Gratis retur
Byt i butik
Gå til klub

Lindbergh

Taske | Vandafvisende

299 kr

Matinique

Taske

1.199 kr 599,50 kr

Matinique

Taske

1.199 kr 599,50 kr

Tasker til mænd

I vores udvalg finder du tasker i flere forskellige størrelser og materialer, så der både er den perfekte hverdagstaske, der kan bruges på arbejdet, og den rigtige taske til weekendturene. Vælg en herretaske i skind, hvis du vil have en kvalitetstaske, der kan være din tro følgesvend i lang tid fremover. Skindtasker er helt utrolig klassiske og slidstærke, så der er ingen tvivl om, at lædertasker ofte er at foretrække. En stor weekendtaske i læder er for eksempel den perfekte herretaske, når der skal pakkes tøj og ting til et par dage. Den er blød og lækker, og den bliver kun flottere, når den bliver brugt.

En stoftaske har dog også rigtig meget at byde på. For eksempel kan en skuldertaske til mænd være rigtig smart og praktisk. Typisk har tasker i stof et lidt yngre, smartere udtryk, der er lidt mere præget af tidens tendenser end af det helt klassiske, der kendetegner herretasker i skind. En stoftaske er en rigtig god hverdagstaske, der kan tåle lidt af hvert

Se vores store udvalg af andet tilbehør lige her.

Køb tasker hos Tøjeksperten

Vi har gjort det nemt for dig: bestiller du din nye taske hos Tøjeksperten sørger vi for hurtig levering samt gratis fragt v/ 399 kr.. Skulle du fortryde giver vi fri retur, og du har også altid muligheden for at finde din nærmeste Tøjeksperten butik og bytte der. Husk at du som medlem af vores kundeklub kan få masser af fordele, blandt andet 5% bonus på hvert eneste køb.