Slips

Et slips er med til at fuldende et festligt og stilfuldt outfit. Hos Tøjeksperten har vi gjort alt for, at du kan vælge det helt rigtige slips. Vi har her samlet et lækkert udvalg, hvor der er noget for både enhver smag.

Flotte slips i kvalitetsmaterialer

Vi fører her hos Tøjeksperten først og fremmest slips fra Lindbergh og Connexion. Begge mærker er rigtig lækre mærker, der producerer flotte slips i 100 % silke. Der findes både ensfarvede og mønstrede slips i vores udvalg, så der er lidt for enhver smag.

Hvilket du skal vælge afhænger af den skjorte og det jakkesæt, du planlægger at bruge dit slips sammen med. Har du mod på det, så har vi altid et par slips i spændende farver, hvilket er perfekt til dig, der godt kan lide at være med på moden og skille dig lidt ud fra mængden. Er du mere til at holde det diskret, så er der også rig mulighed for at vælge et mere klassisk slips, f.eks. et mørkt slips med et enkelt mønster.

Køb slips online i dag
Vælger du at købe dit slips hos Tøjeksperten har vi Fri fragt på ordrer over 399,-, og vi sørger for at afsende din ordre hurtigt, så du har den indenfor 1-2 hverdage. Er du medlem at vores kundeklub optjener du desuden point, som du kan handle for i vores pointshop. Der er således mange gode grunde til at købe dit nye slips hos Tøjeksperten.