Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Lindbergh

Duft

299 kr

Find maskuline dufte til mænd

De fleste vil gerne dufte godt, både når de er hjemme og på arbejde, til fest eller dyrker sport. Det kan en lækker, maskulin parfume hjælpe med, samtidig med at det kan give selvtilliden et boost. Hos Tøjeksperten har vi udvalgt vores to yndlingsparfumer fra vores brand Lindbergh: Lindbergh Pour Homme, som er til den mere diskrete mand, der blot ønsker en smule duft og Lindbergh Sport, som er til den mere vovede.

Begge parfumer fås både alene, samt i en æske med tilhørende deodorant – perfekt til gave. Deodoranterne fås naturligvis også for sig, hvis man ikke mangler parfume i denne omgang. De fås både som spray og som stick.

Bliv inspireret af vores andet tilbehør til mænd, som for eksempel slips, butterflys og pynteklude, der alle kan være med til at løfte dit outfit sammen med en lækker duft.

Køb parfume online hos Tøjeksperten

Vælger du at købe din nye parfume hos Tøjeksperten kan du få gratis fragt v/ 499 kr. og hurtig levering. Bryder du dig alligevel ikke om den, giver vi dig desuden mulighed for at bytte i butikken, så du ikke behøver sende den retur per post. Husk også at melde dig ind i vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, så du kan få adgang til de mange fordele.