Dufte

For mange mænd kan det være nok at have én rigtig god parfume på badeværelset. Derfor har vi et lille men eksklusivt udvalg af vores egne parfumer – enten med eller uden tilhørende deodorant.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Dufte

De fleste vil gerne dufte godt, både når de er hjemme og på arbejde, til fest eller dyrker sport. Det kan en lækker, maskulin parfume hjælpe med, samtidig med at det kan give selvtilliden et boost. Hos Tøjeksperten har vi udvalgt vores to yndslingsparfumer fra vores brand Lindbergh: Lindbergh Pour Homme, som er til den mere diskrete mand, der blot ønsker en smule duft og Lindbergh Sport, som er til den mere vovede.

Begge parfumer fås både alene, samt i en æske med tilhørende deodorant – perfekt til gave. Deodoranterne fås naturligvis også for sig, hvis man ikke mangler parfume i denne omgang. De fås både som spray og som stick.

Køb parfume online hos Tøjeksperten
Vælger du at købe din nye parfume hos Tøjeksperten kan du få Fri fragt på ordrer over 399,- og hurtig levering. Bryder du dig alligevel ikke om den, giver vi dig desuden mulighed for at bytte i butikken, så du ikke behøver sende den retur per post, hvis et besøg i en af vores butikker passer bedre ind i dine planer.