Bælter

Bæltet er ét af de mest brugte accessories til mænd. Hos Tøjeksperten finder du et spændende udvalg af flotte bælter. Sørg for at finde et bælte, der matcher så mange af dine bukser som muligt.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Bælter til alverdens bukser

Et lækkert bælte sætter prikken over i’et, både til hverdag og til fest, lige så vel som det hjælper med at holde bukserne på plads. Derfor bør enhver mand have mindst et sort og et brunt læderbælte i sit klædeskab, og også meget gerne et i en stofkvalitet for et afslappet look. Hos Tøjeksperten forhandler vi bælter fra Lindbergh og Bosswik – to kvalitetsmærker, der imponerer med flotte, klassiske bælter.

Du finder bælter i flere forskellige kvaliteter inden for bælter. Vi har både klassiske læderbælter, sorte og brune, blanke og matte, samt bælter udført i en kraftig, lækker bommuldskvalitet i vores sortiment. Der er stor forskel på bæltespænderne, hvor nogle er den helt klassiske model, men andre har et mere dekoreret bæltespænde som en flot detalje. De fleste bælter i vores udvalg kan leveres i flere forskellige størrelser, så du kan få et bælte i den helt rigtige længde – så er det slut med selv at lave asymmetriske, grimme huller i et spritnyt bælte.

Når du køber dit nye bælte hos os får du Fri fragt på ordrer over 399,-, og vi sørger for at du får din pakke hurtigst muligt – normalt indenfor bare 1-2 hverdage. Skulle du fortryde dit køb, eller har du ramt forkert med størrelsen, så tilbyder vi at du kan bytte dit bælte i en af vores fysiske butikker, hvis du foretrækker det, fremfor at sende bæltet retur per post.