Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Better Cotton

Hos Tøjeksperten har vi flere brands, der samarbejder med Better Cotton om at forbedre den globale bomuldsproduktion – brands som for eksempel Lindbergh, Bison og JUNK de LUXE.

Det er vigtig for os at vores samarbejdspartnere tager et aktivt valg omkring produktionen af bomuld, fordi vi gerne vil støtte en positiv og omfattende forandring i bomuldsindustrien.

Better Cotton-organisationen arbejder for at forbedre forholdene omkring bomuldsproduktion – både for dem, der producerer bomulden, for miljøet og for hele industriens fremtid.

Better Cotton uddanner bomuldsbønder i effektiv brug af vand, pasning af jord og voksesteder, reduktion af skadelige kemikalier samt respekt for deres arbejderes rettigheder og helbred.

Better Cotton-bomuld indkøbes igennem et Mass Balance system og kan derfor ikke spores til specifikke produkter. Læs mere her: bettercotton.org/massbalance. Se video her

Du kan finde varer med Better Cotton-produceret bomuld via denne side eller se under specifikationerne på den enkelte vare.