Garanteret levering inden fars dag 5. juni
Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur - Byt i butik - Gratis gaveæske og gavebånd

Veste

Veste til mænd er noget, der har vundet meget frem de sidste par år. Hvor det førhen udelukkende var en praktisk ting, så er det i dag også et modefænomen. Hos Tøjeksperten finder du et spændende udvalg af smarte og praktiske veste til mænd.

Viser de første 30 af 21 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

Vesten er tilbage

Her hos Tøjeksperten har vi godt bemærket, at veste igen har sneget sig ind i modebilledet, og det er vi mange, der er rigtig glade for. Der er ingen tvivl om, at en vest er et praktisk stykke overtøj. Det hjælper dig med at holde kroppen varm, når det er koldt. Der er ofte også praktiske lommer, der er perfekte, f.eks. når man begiver sig ud i naturen. Derudover findes de nu i et utal af smarte modeller, der går fint i tråd med tidens øvrige modetendenser.

Man kan bruge veste hele året, afhængigt af, hvilken vest, der er tale om og hvad man har indenunder - de kan nemlig bruges på et væld af forskellige måder. En vest er smart indendøre om vinteren, som et alternativ til en cardigan. Den er også rigtig fin udover en striktrøje, når det er køligt udenfor, men endnu ikke er vejr til at få vinterjakken på. Brug for eksempel en lækker dunvest som en smart kontrast. Sidst, men ikke mindst, så kan en vest bruges udenover en jakke, når frosten rigtig bider og du vil slippe for at fryse. 

Lige nu hitter især de quiltede veste, der har været i modebilledet et stykke tid, så anskaf dig sådan én, og vær praktisk på den smarte måde. De er smarte i alle farver, og de giver en almindelig, måske halv-kedelig,  T-shirt en overhaling. Lad vesten vise omverdenen, at du har styr på din stil med en quiltet vest, smarte jeans og et par sneakers - det er et hverdagslook, der både imponerer og er behageligt.

Shop veste online hos Tøjeksperten

Køb din vest hos Tøjeksperten, og få hurtig og gratis levering. Du kan endda optjene point samtidig, hvis du er medlem af vores kundeklub. Når du handler online hos os tilbyder vi desuden mulighed for at bytte hos en af vores mange butikker, der ligger overalt omkring i landet, hvis du foretrækker det fremfor at sende tøjet tilbage med posten.
Vent venligst