Undertrøjer til mænd

Søger du efter den perfekte undertrøje til en god pris? Hos Tøjeksperten har vi et lille, men spændende udvalg af undertrøjer fra blandt andre danske JBS, der er kendt for at levere kvalitetsundertøj.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Undertrøjer til dig

En god undertrøje kan være hvid, grå eller sort, men det vigtigste er at den er diskret og alsidig, så den kan bruges under alverdens trøjer og skjorter. 

I enhver mands klædeskab bør der ligge mindst én sort og én hvid undertrøje: En sort til at have inden under alle mørke skjorter og en hvid til lyse og hvide skjorter. En undertrøje forhindrer, at skjorten er gennemsigtig, og den gør samtidig, at man ikke kan se maven gennem knapperne, hvilket man ellers risikerer. Undertrøjer findes i flere udgaver - uden ærmer, med korte ærmer og med lange ærmer. Vælger du en langærmet undertrøje, så sørg for, at den ikke kommer til at stikke ud gennem ærmerne, men derimod bliver siddende pænt under skjorten.

Alle undertrøjer kan naturligvis bruges indenunder striktrøjer og sweatshirts, uanset farve. Her kan de bløde undertrøjer kan fungere som mellemlag for en behageligere oplevelse. Hos Tøjekserperten finder du Tanktops i farverne sort, hvid og grå.

De fleste af vores undertrøjer er fra den danske undertøjsproducent JBS, der gennem mange år har etableret sig som et af de førende mærker indenfor tights. De producerer dog også undertrøjer er i god kvalitet. Der er fokus på materiale og pasform, så du altid har noget behageligt at have under trøjen.

Du finder din nye undertrøje på Tøjeksperten.dk eller i din lokale Tøjeksperten, hvor vi fører et udvalg i størrelser fra small til 4XL til mænd.

Køb dine undertrøjer hos Tøjeksperten online

Der er masser af gode grunde til at købe dine nye undertrøjer hos Tøjeksperten. Her har vi Fri fragt på ordrer over 399,-, hurtig levering – normalt indenfor 1-2 hverdage, og så optjener du samtidig point, du kan shoppe for, hvis du er medlem af vores kundeklub. Desuden tilbyder vi mulighed for, at du kan bytte i en af vores mange butikker, hvis du foretrækker det, fremfor at returnere med posten.