Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Bison Poloshirt

Comfort fit

399 kr 399 kr

Bison Poloshirt

Comfort fit

399 kr 399 kr

Bison poloshirts til mænd

Bison poloshirts er både behagelige og flotte. Hos Tøjeksperten mener vi derfor, at det er oplagt at have mindst én Bison poloshirt i garderoben, så du er forberedt til, når sommeren endelig rammer Danmark. Bison poloshirts er nemlig helt perfekte til sommerens varme dage. Derudover kan man også bruge sin Bison poloshirt til mange festlige begivenheder i stedet for en skjorte, da det er en god mellemting mellem en skjorte og en T-shirt, og derfor er perfekt, hvis du ikke skal være for fin.   

Bison poloshirt fås i alverdens farver, men er typiske ensfarvede, hvilket giver et mere stilrent udtryk. De fås i klassiske farver som hvid, grå og den populære blå, men også i et væld af andre friske farver, der afspejler tidens tendenser inden for herremode. Desuden fås Bison poloshirts både med tryk og mønstre alt efter, hvilken sæson der er aktuel. Du har derfor mulighed for at få en Bison poloshirt i lige den farve, du ønsker, og der er derfor kvalitetspoloshirts til enhver smag.

Køb Bison polo hos Tøjeksperten

Vi har gratis fragt v/ 499 kr., og hvis det ikke lige var den rigtige størrelse eller farve, så kan du altid bytte i en vores mange fysiske butikker rundt i Danmark. Desuden kan du melde dig ind i vores kundeklub, hvor du optjener bonus, du kan shoppe for på et senere tidspunkt.