Gratis fragt v/ 399 kr.
Gratis retur
Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Shine Original

Slim fit | 100% bomuld

499 kr

Junk de Luxe

Slim fit | Stretch

1.499 kr 749,50 kr

Junk de Luxe

Slim fit | Sustainable Wash

999 kr 299,70 kr

Shine Original

Slim fit | Stretch

399 kr 199,50 kr

Shine Original

Slim fit | Stretch

499 kr 249,50 kr

Shine Original

Slim fit | Stretch

699 kr

Shine Original

Slim fit | Stretch

399 kr 199,50 kr

Find den perfekte denimjakke

Med flere forskellige modeller i vores udvalg, så der er noget for enhver smag. Nogle har spændende detaljer, som for eksempel denimjakker med nitter, smarte lommer og forskellige nuancer af denimfarverne, der kan være lige fra lyseblå til mørkeblå, grå og sorte. Der kan også være lidt forskel på de forskellige modellers længde, så vælg selv om du er til en kort denimjakke, eller én, der er lidt længere.

Denimjakker kan bruges det meste af året – selvfølgelig undtaget de allerkoldeste vintermåneder. Når det er køligt udenfor kan det være en god idé at vælge en denimjakke med foer. Når det er rigtig varmt udenfor, så kan du til gengæld sagtens bruge en åben denimskjorte som et alternativ til din denimjakke. Det tyndere, lettere stof kan bidrage til et afslappet hverdagslook, hvis du sætter det sammen med shorts eller jeans og en fed, printet T-shirt.

Vi har desuden denimjakker i flere prisklasser, så hvis du leder efter en billig denimjakke, kan du sagtens være heldig at finde en fed jakke til en superskarp pris.

Køb denimjakker hos Tøjeksperten online
Køb din nye denimjakke hos Tøjeksperten. Vi har Gratis fragt v/ 399 kr., og 1-2 dages levering. Prøv så jakken på derhjemme, i ro og mag. Passer den ikke, så kan du selv bestemme, om du vil sende den retur eller bytte den til noget andet i en af vores fysiske butikker.