Blazere til mænd

En blazer, også kaldet en habitjakke, er en klassisk jakke, der er uundværlig i enhver mands garderobe. Her hos Tøjeksperten har vi samlet et spændende udvalg, hvor du finder noget for enhver smag.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Spar
70%

Lindbergh

Regular fit | Uld

510 kr1.700 kr
Spar
70%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

299,70 kr999 kr
Spar
50%

Lindbergh

Regular fit | Uld

849,50 kr1.699 kr
Spar
70%

Lindbergh

Slim fit | Med hør

479,70 kr1.599 kr
Spar
70%

Lindbergh

Slim fit | Uld

509,70 kr1.699 kr

Den rigtige blazer til dig

Blazeren stammer fra den uniformsjakke, der i midten af 1800-tallet blev benyttet af mandskabet på skibet "HMS Blazer" i den britiske flåde. En blazer kan både bruges som en del af et jakkesæt eller til et par smarte jeans. 


Hos Tøjeksperten har vi blazere fra flere kvalitetsmærker. Vi fører blandt andet Lindbergh blazere og blazere fra Matinique og Morgan, der alle er kendte af danskerne som mærker, der leverer både godt design og kvalitet. 

Udover at finde standardstørrelser fra disse mærker, så finder du også modeller, der er særlig lange eller korte, så du kan finde lige den en model, der passer til din kropsbygning. Derfor finder du blazere i flere forskellige farver, lige fra lyse, lækre blazere, der er perfekte om sommeren til alle nuancer af grå, og naturligvis også helt klassiske, sorte blazere. Bruger du kun sjældent en blazer, så er det oplagt at vælge en mørkegrå eller sort, der er helt klassisk og enkel. Den vil kunne bruges til alverdens fester i fremtiden, og fordi blazere har så klassisk et snit vil du kunne have glæder af den i flere år. Holder du derimod meget at gå med blazer, eller bruger du en dagligt på arbejdet er det en god idé at have flere forskellige farver, så du har noget, der passer til flere forskellige farver bukser, T-shirts og skjorter.

Blazere findes i flere prisklasser, men de ligger normalt fra ca. 1000 kr., dog med enkelte undtagelser i blandt. Du kan dog være heldig at finde din næste blazer på tilbud, hvor der kan være mange penge at spare.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så har vi udarbejdet en general størrelsesguide, hvor du kan sammenligne dine mål med målene på de forskellige standardstørrelser. Der kan være afvigelser indenfor mærker og modeller, men det er et godt udgangspunkt, hvis du er usikker på størrelsen. Er du høj og slank bør du formentlig overveje en slim fit blazer, som er særligt velegnet til din din kropstype.

Køb din nye blazer online hos Tøjeksperten
Når du har fundet den rigtige blazer og bestilt den, så går der normalt kun 1-2 hverdage, før du modtager den. Når du prøver den på skal du være opmærksom på, at den skal kunne lukkes pænt, at den sidder pænt på skuldrene og har den rigtige ærmelængde. Det er også vigtigt, at den føles behagelig at have på, hvilket ofte hænger sammen med, om du har fået valgt den rigtige størrelsesguide. Passer din nye blazer ikke perfekt, så husk at du hos Tøjeksperten selv kan bestemme, om du vil returnere ved at sende den tilbage, eller om du foretrækker at bytte i en af vores fysiske butikker. Bare husk din faktura, og så hjælper vi dig med at finde en anden størrelse eller model.

Fandt du ikke den perfekte blazer i dag? Hold øje med denne side – vi opdaterer løbende vores webshop med nye varer, når vores leverandører kommer med nye kollektioner.