Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Din nye yndlingsskjorte: 1927 fra Lindbergh

Lindbergh 1927 skjorter i stak
Lindbergh 1927 skjorter i stak
 • Krølfri

  Krølfripå metervarer og sømme

 • 100% bomuld

  100% 2-ply bomuldSlidstærk og eksklusiv

 • Dansk design

  Dansk designPremium finishing

Hos Tøjeksperten er vi stolte af at føre den eksklusive skjortelinje fra Lindbergh: 1927-serien. Her får du skjorter i den allerbedste kvalitet og med en række unikke egenskaber, der gør, at du vil elske at tage dem på igen og igen.

Den klassiske herreskjorte

Skjorten har været en fast bestanddel af herregarderoben i over 800 år. Og det faktum, at skjorten i så mange år er blevet i modebilledet siger noget om, hvor alsidig et stykke tøj, den faktisk er. Skjorter findes i mange forskellige afskygninger, der passer til vidt forskellige begivenheder. Du vælger selv, hvor mange forskellige skjorter, du vil have i din garderobe, men spørger du os, er der nogle sikre vindere, som du ikke kan klare dig uden. Og her er det en god ide at investere i en kvalitetsskjorte – så får du nemlig både god kvalitet, lækkert design og en skjorte, du har lyst til at tage på.

Stof og vævning i eksklusiv kvalitet

Lindberghs 1927-serie er fuld af skjorter, der giver dig netop de tre ting. Her er fokus især på den gode kvalitet og der er virkelig lagt meget arbejde i både konstruktion og design. En af de mest væsentlige ting ved en 1927-skjorte er stoffet. Skjorten er lavet i Super 120 bomuldsgarner – og selvom det lyder ganske teknisk, er det faktisk rimelig simpelt: Super 120 fortæller noget om trådtætheden i stoffets vævning. Tæller man de horisontale og vertikale tråde i en lille del af stoffet, får man trådtætheden. Her bruger man altid et stykke på 1 kvadrattomme (altså en kvadrat, der er 1 tomme på hver side). Det svarer cirka til 0,0006 m2 – så det er et ganske lille stykke. Som tommelfingerregel kan man sige, at jo højere trådtæthed, jo bedre stof. Her kan der selvfølgelig være variationer, for eksempel tykkelsen af trådene, men som oftest vil du kunne regne med ”jo højere jo bedre”.

Udover vævningen er stoffet også two-ply – og det kræver endnu en forklaring: two-ply er en betegnelse for tråden. Single-ply betyder, at en enkelt tråd bliver vævet sammen med en enkelt tråd. Two-ply derimod er to tråde, der er snoet sammen, så de fungerer som én enkelt tråd. Herefter væves de sammen. Som du måske har regnet ud, vil en skjorte i two-ply være mere slidstærk, da den har dobbelt så mange tråde som single-ply.

Gem strygejernet væk

De fleste mænd kender til problematikken omkring at stryge en skjorte: er det ærmerne eller torsoen først? Hvad med kraven? Hvordan får man folderne ved manchetterne helt perfekte? Derfor er der også mange mænd, der sværger til strygefri skjorter. De er perfekte, uanset om du ikke gider eller ikke har tid til at stryge. 1927-skjorterne er naturligvis alle krølfri, og da hele metervaren er lavet med krølfri behandling, får du virkelig en skjorte der holder sig flot og frisk hele dagen. Men selvom skjorten er krølfri, kan du dog ikke bare smide den ind i skabet og regne med, at den står fuldstændig skarpt, næste gang du hiver fat i den. Selv en krølfri skjorte kræver en smule pasning og pleje. Og det starter faktisk allerede, når du vasker skjorten.

For at få den allerbedste finish skal du vaske den med de samme eller meget ens farver (men det gør du forhåbentligt med alt dit tøj!). Husk også at knappe skjorten og vende vrangsiden udad. Du skal ved vask også huske på, at høj centrifugering giver en mere krøllet skjorte – skjorten presses sammen alle de forkerte steder i maskinen, og så kan du desværre ikke regne med en krølfri skjorte, når du tager den ud. Efter en tur i maskinen glatter du skjorten ud, og her skal du især være opmærksom på sømme, manchetter og krave. Herefter hænger du den våde skjorte op på en bøjle. Det skal allerhelst være en bred bøjle i ubehandlet træ – så holder det på formen og du er sikker på, at der ikke kommer nogen farveoverførsel fra bøjlen til skjorten. Hvis du følger disse råd, vil din skjorte være klar til brug, så snart den er tør.

Du kan finde alle vores krølfri skjorter her

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

 • Marketing
 • Statistiske

Lindbergh 1927 shirt line video

Den komfortable skjorte

Er du stadig ikke sikker på, at din nye yndlingsskjorte skal være fra Lindbergh 1927-serien? Eller er du bare ikke lige ham, der går allermest i skjorte? Så har vi endnu flere gode grunde til, at du netop skal vælge en 1927-skjorte og måske endda vil begynde at elske skjorten til daglig brug. Mange opfatter en skjorte som lettere ubehagelig at have på, og man finder den måske kun frem til særlige begivenheder. Men 1927-skjorterne er lavet med henblik på både at give dig et skarpt look og også at være behagelig at have på hele dagen. En skjorte, som ikke er komfortabel, er nemlig ikke en skjorte, man kommer til at elske. Derfor er disse skjorter udviklet i dejlig blød bomuld.

Der er altså masser af grunde til at vælge en 1927-skjorte fra Lindbergh. Det eksklusive design gør, at du får en skjorte i et helt klassisk design, som virkelig kan bruges i alle situationer. Grundstenen i både design og udførelse er et stærkt fokus på detaljen og den gode kvalitet. Pasformen er modern fit, som giver en flot silhuet på grund af den lettere figursyede facon. Den moderne cut-away krave er perfekt både med og uden slips, så du kan være ligeså formel eller business casual, som du ønsker. Udover at være den perfekte business skjorte, har skjorten også masser af andre lækre funktioner:

 • 100% eksklusiv bomuld, udviklet i de fineste og blødeste two-ply garner
 • Krølfri på både metervare og sømme
 • Tidløst design i premium kvalitet

Klassisk, eksklusiv og uden besvær – der er faktisk ingen undskyldning for ikke at prøve en 1927-skjorte!

3 essentielle 1927-skjorter

En skjorte er ikke bare en skjorte. Nogle skjorter egner sig bedst til dagligdag, andre til formelle begivenheder, men nogle få passer bare godt ind altid. Hvis du skal have skabt en basisgarderobe med skjorter, så får du her vores 3 bud på de helt essentielle skjorter fra 1927-linjen:

Den klassiske hvide

Alle mænd ser godt ud i en hvid skjorte. Derfor er den hvide skjorte en klar vinder i basis-garderoben, og den første du skal anskaffe dig. Den kan bruges med næsten alt og passer både til kontoret og jakkesættet.

Se den her

Model i hvid Lindbergh 1927 skjorter

Den lyseblå

En næsten ligeså alsidig skjorte som den helt hvide men med en smule mere personlighed. Den lyseblå skjorte fungerer godt til en arbejdsdag men også til familiefesten. Derudover er den let at matche med mange farver.

Se den her

Model i lyseblå Lindbergh 1927 skjorte

Den blåstribede

Vil du gå skridtet videre og vise, at du både er klassisk og moderne? Så vælg en nålestribet skjorte i blå og hvid. De smalle striber giver et skarpt udtryk, som viser at du har styr på dit look, men uden at være for casual.

Se den her

Model i blåstribet Lindbergh 1927 skjorte
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 13-01-2023
Foto: PWT Group