Søg her...

Kurv
Kurv

Det bedste herretøj i hør til sommeren 2024

Model i grøn Bison hørskjorte
Model i grøn Bison hørskjorte

Skal du finde din næste hørskjorte til sommeren? Eller er du mere til hørbukser og en hørblazer? Vi guider dig til tøj i hør og viser dig, hvad der er så godt ved hør. Find ud af hvorfor hørtøj til mænd er sommerens must-have samt meget mere i denne inspirationsguide om hør. Lad os komme i gang!

Model i hvid Lindbergh hørskjorte
Lindbergh hørskjorter i pastelfarver over stol
Closeup af lyse Lindbergh hørbukser

Hør er komfort og velvære - i ét produkt

Mange har hørt om hør, men få ved egentlig, hvad det i bund og grund er. Nogle forbinder det med renhed, ro og sommer. Andre forbinder det med afslappet bohemetøj, som er delikat og bæres af miljøbevidste mennesker. Mens andre forbinder det med praktiske ting som sengetøj, håndklæder og duge.

Det er på sin vis rigtigt. Det er ekstremt afslappet og komfortabelt at have på. Det behøver til gengæld ikke at være boheme-typer, som går med det. Hør er til for alle og er virkelig praktisk og behageligt. Hvordan kan det være? Vi kigger lidt på historien, egenskaberne ved hør, og hvordan det passer sammen med hørskjorter, hørbukser, hørshorts og blazer i hør.

Læs meget mere om selve hørstoffet i vores artikel "Ekspertens  ultimative guide til hør".

10 egenskaber ved kvalitetshør

Der er så mange fordele ved hørstoffet, at det kan være svært at begynde et sted. Vi har delt det op i 10 positive egenskaber:

  • Absorberer og frigiver fugt hurtigere end alle andre tekstiler på markedet.

  • Er virkelig behageligt at have på.

  • Føles friskt og køligt om sommeren.

  • Er antiseptisk - så hverken mikrober, bakterier eller svampe kan leve og formere sig.

  • Fremkalder ingen allergiske reaktioner.

  • Bliver smukkere og blødere efter hver vask.

  • Er meget stærkt.

  • Er yderst resistent mod møl og tæppebiller.

  • Har en naturlig evne til at modstå snavs og pletter.

  • Har ingen statisk elektricitet.

Typer af herretøj i hør

Vi har opdelt de forskellige typer af herretøj i hør. Så det både tæller skjorter, bukser, blazere og shorts. Herunder kan du læse lidt om det forskellige og blive inspireret til, hvad du skal vælge.

Hørskjorter

Der findes utrolig mange typer af hørskjorter. De fås i mange forskellige former og farver. Det gælder både de kort- og langærmede skjorter i hør samt de stribede eller ensfarvede skjorter. For alle skjorter gælder det, at de har hør som enten hovedbestanddelen eller som en del af et bomuldsblend.

Se alle vores hørskjorter her

Model i ensfarvet Lindbergh hørskjorte og grønne Lindbergh chino shorts

Hørbukser

Skal du finde et par hørbukser til sommeren? Hørbukser er en rigtig sommerklassiker, som oftest kommer i de lysere farver og er rigtig behagelige at have på, fordi pasformen er meget afslappet og løs. Du kan også få dem i mørkere farver.

Se alle vores hørbukser her

Model i hvide Lindbergh hørbukser og stribet Lindbergh hørskjorte

Hørshorts

Shorts af hør er en yderst behagelig og stilren type af shorts. De er løse og afslappede til alle de varme stunder, som sommeren og ferien byder på. Brug dem når du tager på stranden eller skal slappe af derhjemme. De fås i mange forskellige farver, så der er helt sikkert et par shorts i din yndlingsfarve.

Se alle vores hør shorts her

Model i blå Lindbergh hørshorts og mønstret Lindbergh hørskjorte