Søg her...

Kurv
Kurv

No nonsense clothing

Populært, dansk designet, menswear brand. Stilen er causal. Komfortabel og klassisk med høj grad af funktionalitet. Høj kvalitet til fornuftige priser.

Bison
Bison

Bison

Sorter efter

Produkter (0)

Bison – herretøj i høj kvalitet til den aktive mand

Danske Bison er et mærke, der leverer herretøj i klassisk, enkel stil. Hos Bison har man nemlig forstået den danske mands stil, hvor nøgleordene er ’jo mindre nonsens, jo bedre’. Det er derfor Bison formår at skabe designs, der rammer lige i tøjet hos en stor gruppe af mænd, der både vil have design og funktionalitet. Med tidløse designklassikere som flotte skjorter og varme, bløde striktrøjer, passer Bisons tøj ind i de fleste mænds stil. Det er tøj, der er let at sætte sammen med din øvrige garderobe.

Læs meget mere om Bison her

Populære Bison jeans og poloer

Et stort fokus for mærket ligger på T-shirts og poloer, og vi har derfor et stort udvalg af disse overdele. Uanset om du leder efter en ensfarvet polo eller casual T-shirt med print, så kan du altid finde det hos Bison. Den klassiske Bison poloshirt er en populær kundefavorit. Sæt dem sammen med et par af de lækre Superflex jeans og tag en cardigan eller strik over, og du har et klassisk og stilfuldt sæt. 

Prøv Bison poloshirts eller T-shirts. Måske vores populære jeans med superflex.

Køb Bison hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten finder du altid de seneste kollektioner fra Bison, både i vores fysiske butikker og online, hvor vi har gjort det let at finde de modeller, størrelser og farver, du søger. Når du bestiller online hos Tøjeksperten, så giver vi både gratis fragt v/ 499,- og fri retur. Foretrækker du at bytte dit nyindkøbte tøj i en af vores butikker, så er det også muligt. Er du medlem af Klub Tøjeksperten optjener du naturligvis bonus både i butikkerne og online.