Lindbergh granddads

Hos Tøjeksperten har vi samlet alle vores Lindbergh granddads, så du kan se hele udvalget på ét sted. Her finder du granddads med lange ærmer såvel som med korte, stribede, med og uden print. I udvalget af Lindbergh granddads findes klassiske modeller med både V-hals og rund udskæring, og der findes smarte granddad granddads. Hvad savner du i dit klædeskab?

Fede granddads fra Lindbergh

Granddads er en af grundstenene i de fleste mænds garderobe, og derfor er det en god idé at have nogle gode granddads, som man kan lide at have på.  Variér dit hverdagstøj ved at veksle mellem basis-granddads, stribede og nogle med print. Lindbergh har et bredt udvalg, hvor du finder alle typer af granddads.


De mange smarte granddads fra Lindbergh giver dit hverdagslook mere spræl og sørger for, at det ikke bliver det mindste kedeligt. Sæt de moderigtige granddads sammen med et par jeans eller chinos og et par fede sneakers, og du får perfekte, afslappede tøjsæt, der kan bruges både hjemme og på arbejdet. Det behøver nemlig ikke være kedeligt at klæde sig på til hverdagens strabadser. Udvalget er bredt, og der er helt sikkert også noget, der passer til din stil.


Vælg ensfarvede Lindbergh granddads til din basisgarderobe, hvis du mangler bløde, behagelige granddads. De er især gode til at have indenunder striktrøjer og sweatshirts, og de hjælper dig med at holde varmen. Du finder også stribede granddads i udvalget. De er enkle, men bestemt ikke kedelige. Lindberghs stribede T-shirts fås i et væld af spændende kombinationer i tidens modefarver. Sidst, men absolut ikke mindst, finder du granddadsmed print. Lindbergh granddads med print indfanger tidsånden og giver dit hverdagstøj et pift af noget spændende. De er smarte i sig selv, men kan også sagtens bruges sammen med en cardigan eller under en striktrøje.


Når du køber Lindbergh granddads hos Tøjeksperten har vi Fri fragt på ordrer over 399,-, og vi sørger for, at du får dine varer hurtigst muligt, normalt inden for bare 1-2 dage. Som en særlig service tilbyder vi, at du kan bytte i en af vores fysiske forretninger, hvis du foretrækker det, fremfor at sende varen retur med posten.