Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Tøjeksperten Renseservice

Tøjeksperten & Byens Rens

Hos Tøjeksperten har vi stort fokus på, at du kan få perfekt service i alle butikker. En del af denne service er blandt andet at hjælpe med, hvordan du bedst behandler dit tøj.

Vi står altid klar med råd, også hvis du er i tvivl om, hvordan du skal vaske dit tøj. Har du for eksempel et jakkesæt eller en uldfrakke, skal du være opmærksom på, at du ikke selv kan vaske det – det skal nemlig renses. Heldigvis kan du indlevere alle dine tekstiler til rens i din nærmeste Tøjeksperten butik. Herefter sørger vi for, at dit tøj sendes til Byens Rens, og vi giver dig besked, når du kan hente det igen i vores butik.

Byens Rens og Tøjeksperten er faste samarbejdspartnere og Byens Rens er siden foråret 2021 at finde i alle Tøjeksperten butikker. På den måde kan Tøjeksperten sikre den samme gode renseservice i alle vores butikker – og det er det allervigtigste for Tøjeksperten; at sikre kunderne får god service og en behagelig oplevelse.

Byens Rens har flere års erfaring med at rense tøj både skånsomt og effektivt. Uanset om du indleverer en skjorte, en brudekjole eller måske et par pudebetræk, kan Byens Rens hjælpe med at give det nyt liv. Der arbejdes fra tidlig morgen til sen aften, så du hurtigt kan få dit tøj retur – rent og klar til brug.

Kom ind i din lokale Tøjeksperten og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.