Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Bliv Klub Tøjeksperten medlem

Black Week 2022
- kom foran i køen!

  • Tilmeld dig Klub Tøjeksperten og få vores Black Week rabat allerede nu
  • Bliver ikke billigere Black Friday
  • Optjen 5% kontant bonus på alle dine køb
  • Indløs din bonus direkte i butikken i udvalgte perioder
  • Modtag nyheder, tilbud og rabatkoder på mail og sms

E-mailadressen er ikke gyldig. Har du tastet korrekt?

Tak for din tilmelding! Du vil begynde at få mails når vi nærmer os Black Week 2022

Vent venligst ...

Du er allerede medlem, ønsker du at nulstille din adgangskode?

Vi sender dig en e-mail, hvor du skal acceptere medlemsvilkårene og bekræfte din tilmelding.

Black Friday 2021 hos Tøjeksperten

De fleste danskere kender efterhånden traditionen Black Friday fra USA. Dagen hvor amerikanerne i bogstaveligste forstand går shop-amok. Kunderne stormer ind i butikkerne, når dørene bliver slået op, og alle kæmper en brav kamp for at få fat i de bedste tilbud først. I virkeligheden er det blot en dag med særligt gode tilbud i butikker landet over. Og dén tradition har vi taget til os hos Tøjeksperten, så du kan shoppe lækkert herretøj til knivskarpe priser.

Hvorfor Black Friday?

Hos Tøjeksperten vil vi gerne give alle mænd en chance for at finde det helt rigtige tøj til en god pris. Derfor har vi omfavnet Black Friday-konceptet og samlet en masse af det allerbedste herretøj, som du kan få til en super pris. Derfor er vi sikre på, at du kan finde lige det, du mangler, til en rigtig skarp pris – uanset om det er jakkesæt, bukser, trøjer, skjorter eller noget helt femte. Og som altid er kvaliteten i top – hos Tøjeksperten forhandler vi kun de bedste mærker.

Oplagt uge til julegaveindkøb

Black Friday ligger ganske bekvemt en måneds tid før jul – på fredagen efter den fjerde torsdag i november. På den måde er det ikke bare en mulighed for at shoppe lækker mode til dig selv, men også til at finde de bedste priser på julegaver til ham. Du får helt de samme fordele, når du handler online som i butikken. Pakken leveres hurtigt til dig, du kan sætte byttemærke på varen, returnere kvit og frit via post eller i butikken, og du kan endda få gaven pakket ind, inden vi sender. Har du brug for inspiration til den perfekte julegave til din far, bror, kæreste, onkel, ven, bedstefar – så finder du masser af oplagte gaveideer i vores store Black Friday udsalg.

Få de bedste tilbud først

Hvis du vil være helt sikker på, at stå først i køen når vi starter Black Friday udsalget, så skal du melde dig ind i vores kundeklub. Så kan du være sikker på, at vi kontakter dig på mail eller sms inden vi sætter igang – og så har du endnu større change for at finde lige det, du leder efter, til den helt rigtige pris. Husk også at holde øje med vores Facebook og Instagram, hvor du kan blive opdateret på det sidste nye og holde dig klar til den store shoppe-dag! Du kan melde dig ind i kundeklubben lige her.

Shop i butikken uden stress

Hos Tøjeksperten står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige herretøj. Vi sørger for, at du får en god oplevelse med gode tilbud – og helt uden stress og jag. Det er én af fordelene ved, at du både kan shoppe online og i vores butikker. Husk også, at selvom du shopper online kan du stadig bytte i vores butikker. Og skal du alligevel ned i butikken, kan du få dit onlinekøb leveret direkte til butikken. Se vores åbningstider og placeringer her. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Spring køen over og shop Black Friday online

Vil du være helt sikker på at undgå kø i Black Week, så kan du altid handle online på Tøjeksperten.dk.

  • Gratis fragt v/ 499 kr.
  • Byt i 365 dage
  • Gratis retur
  • Byt i butik
God fornøjelse.