Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

JBS

Lange underbukser

180 kr

JBS

Lange underbukser

180 kr

JBS

Lange underbukser

180 kr

JBS

Lange underbukser

350 kr

JBS

Lange underbukser

350 kr

Lange underbukser til mænd

Lange underbukser er super gode til koldt vejr. Er du den aktive type, kan de både bruges til vandreture, skiferier eller bare cykelturen til arbejde. I vores eksklusive udvalg af lange underbukser kan du både finde modeller i uld og i 100% bomuld. Begge dele kan anbefales, og du skal vælge ud fra præference samt hvad, du skal bruge dem til. Alle vores lange underbukser er fra JBS, som er et af de allerbedste mærker inden for undertøj. Du kan også se alle vores andre varer fra JBS. Størstedelen af vores udvalg i lange underbukser er med gylp, som er det letteste, når man bruger dem under andet.

Leder du efter uldundertøj, har vi også et udvalg af undertrøjer i uld. Derudover har vi masser af andet undertøj, for eksempel i 100% bomuld, med stretch eller med bambus. Bambus har nogle af de samme egenskaber som uld, idet de også er temperaturregulerende. Du kan se hele vores udvalg af undertøj her, blandt andre fra JBS og Lindbergh.

Køb lange underbukser online hos Tøjeksperten

Køb hos os og få hurtig levering samt gratis fragt v/ 499 kr. Vi har altid et stort udvalg af varer, så du kan gøre en god handel og måske endda finde billige lange underbukser til mænd. Er du ikke helt tilfreds med din ordre, tilbyder vi fri retur, eller du kan finde din nærmeste Tøjeksperten butik og bytte der.