Tights

Ønsker du tights af høj kvalitet fra velkendte mærker som Björn Borg, JBS, Lindbergh, Bison og Shine, kan du finde dem hos os. Det brede udvalg af mærker giver en god variation i vores udvalg som sikrer, at du altid kan finde et par tights, der passer til dig. Uanset om du er til klassiske, hvide eller sorte tights eller farvede og mønstrede, så har vi lige hvad du søger efter.

Spar
29%

CR7 | 3-pak

Regular fit

249,95 kr349,95 kr
Spar
29%

CR7 | 3-pak

Regular fit

249,95 kr349,95 kr
Spar
29%

CR7 | 3-pak

Regular fit

249,95 kr349,95 kr
Spar
50%

CR7 | 2-pak

Tights

99,50 kr199 kr

Tights

Tights eller boxershorts – det kan virke som det samme, men der ér en forskel. Hvor boxershorts er lidt løsere, og dermed fylder mere under bukserne, sidder tights mere til og er derfor et godt valg hvis man engang imellem går i lidt strammere bukser.

Tights fås både med og uden gylp, og ligesom med boxershorts kan de fås med forskelligt mønster og både med masser af farve eller i en mere afdæmpet version. Det er meget individuelt hvad man foretrækker, så derfor har Tøjeksperten et stort udvalg af tights i forskellige stil, så du kan finde præcis den slags, som du foretrækker.

Vi har flere forskellige mærker, både vores egne moderne mærker Lindbergh og Shine Original og lækre traditionelle mærker som Bison og JBS. Er du mest til svensk håndværk kan du vælge Resteröds eller Björn Borg, og er du til fodbold skal du vælge CR7, som er lavet i samarbejde med Cristiano Ronaldo.

Shop underbukser til mænd online hos Tøjeksperten
Når du skal købe boxershorts, er der god grund til at vælge at gøre det hos Tøjeksperten. Vi giver Gratis fragt. Vi sender også altid hurtigt indenfor 1-2 dage, så du får dine nye boxershorts hurtigst muligt. Og passer de dig ikke alligevel? Så sender du bare retur eller bytter dem i din nærmeste butik. Er du medlem af vores kundeklub, sparer du desuden point op, som du kan shoppe mere tøj for – det synes vi er smart.