Hvide T-shirts

Find hvide T-shirts hos Tøjeksperten, hvor vi fører et væld af spændende mærker. Vores udvalg spænder bredt, lige fra helt hvide T-shirts til hvide T-shirts med tryk, striber og andre smarte detaljer. Du finder T-shirts både med korte og lange ærmer i vores brede udvalg.

Spar
50%

Signal

Regular fit | Rund hals

149,50 kr299 kr

Hvide T-shirts - det enkle og stilsikre valg

Hvide T-shirts hører til som en fast bestanddel i garderoben. En helt hvid T-shirt kan bruges ligesom enhver anden T-shirt, men den kan samtidig fungere som undertrøje, for eksempel under en skjorte eller striktrøje.

Man kan måske godt tro, at en hvid T-shirt er en hvid T-shirt, men sådan forholder det sig ikke. Vælg mellem hvide T-shirts i ren, blød, lækker bomuld og T-shirts, der har lidt stretch alt efter, hvad du synes er mest behageligt at have på. Der findes desuden modeller med lange ærmer, såvel som med korte, og nogle har V-hals, mens andre har rundt hals. Der er således rig mulighed for at finde et par T-shirts, der falder i din smag.

Mange af vores basis T-shirts kan fås med mængderabat, hvilket vil sige, at der ofte er penge at spare ved at købe to ad gangen. Hvorfor ikke udnytte det gode tilbud? Du kan eventuelt vælge at købe en sort og en hvid, en hvid og en grå, eller en anden kombination af farver, så du kan få flere forskellige T-shirts i klædeskabet.

Når du køber dine hvide T-shirts hos Tøjeksperten får du både lækkert tøj og rigtig god service. Vi har Fri fragt på ordrer over 399,- og vi sørger for at sende hurtigt, så du normalt modtager dit nye tøj inden for bare 1-2 dage.