Pyjamaser til mænd

På Tøjeksperten har vi et godt udvalg af pyjamasser fra blandt andre JBS og Bison. Begge mærker er din garanti for en behagelig pyjamas, som holder mange år.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Forkæl dig selv med en ny pyjamas

Synes du ikke, at en blød og lækker pyjamas er til at undvære, så vælg en af vores skønne modeller fra JBS eller Bjørn Borg. Det er to skønne kvalitetsmærker, der er kendt for at producere undertøj i verdensklasse, men deres pyjamassæt er mindst lige så skønne. Med en pyjamas fra et af disse mærker er du sikret et pyjamassæt, du vil blive glad for, og som du kan have i lang tid fremover.

Med et spændende udvalg af pyjamas og pyjamasbukser fra JBS og Bisonkan du selv vælge, om det skal være helt enkelt eller noget, med lidt mere gang i farverne og mønstrene. Om du er til en sort pyjamas eller en ternet, så finder du den rigtige hos os.

Når du køber din pyjamas eller dine pyjamasbukser hos Tøjeksperten handler du med en af de førende kæder i Danmark, når det gælder herretøj. Det vil sige, at vi kender vores kunder rigtig godt, og vi ved, hvad mænd sætter pris på, når de skal købe tøj online. Vi har Fri fragt på alle ordrer, sørge for hurtig levering og give gode byttemuligheder. Fordi vi har så mange butikker rundt omkring i Danmark synes vi, du skal have lov til at bytte i vores butikker, hvis du foretrækker det, fremfor at sende varer retur per post.