Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Lindbergh Habitbukser

Modern fit

1.299 kr

Lindbergh Habitbukser

Modern fit

1.299 kr

Lindbergh Habitbukser

Slim fit

599 kr

Junk de Luxe Habitbukser

Slim fit

1.299 kr

Lindbergh Habitbukser

Slim fit

800 kr 240 kr

Find de rigtige habitbukser hos Tøjeksperten

Står du og mangler et par smarte habitbukser til næste fest eller større begivenhed? Hos Tøjeksperten finder du altid masser af spændende modeller blandt andre fra Lindbergh og JUNK de LUXE. Langt de fleste af vores habitbukser er sorte, mørkegrå eller mørkeblå, fordi disse farver er de mest klassiske. Køber du et par habitbukser i en af disse farver, har du et rigtigt godt udgangspunkt til at kunne bruge dem i mange sammenhænge. Med en matchende habitjakke til bryllup, med en skjorte til forretningsmøde eller med en T-shirt til fest.

Brug habitbukserne sammen med en velsiddende habitjakke og en flot skjorte for at opnå et lækkert look. Men husk at vælge et par habitbukser, der er lange nok – de skal sidde helt rigtigt. Er du i tvivl om din størrelse, kan du få hjælp i vores størrelsesguide. Finder du ikke det rigtige par habitbukser, kan du med fordel se vores udvalg af performance bukser. De er virkelig elegante og stadigvæk meget behagelig og med masser af stræk. Du kan også se vores store udvalg af bukser – her er helt sikkert noget, der falder i din smag.

Shop online hos Tøjeksperten og oplev fordelene

Tøjeksperten har i mange år givet danskerne kvalitetstøj og god service med en lang række kendte mærker, som har vundet stor indpas i herrernes garderobeskabe. Når du handler online, tilbyder vi gratis fragt v/ 499 kr. samt 365 dages returret. Er størrelsen forkert, tilbyder vi fri retur, eller du kan bytte i din lokale Tøjeksperten butik.