Homewear

Homewear er det perfekte tøj til en eftermiddag i afslapningens tegn - mere præsentabelt end nattøj men mindst ligeså behageligt. Vi har udvalgt de lækreste sæt, så du bare skal vælge din favorit.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Homewear

Homewear er egentlig bare en betegnelse for tøj, du bruger derhjemme, eller som nattøj. Hos Tøjeksperten har vi mange års erfaring i at udvælge det bedste inden for herretøj, både inden for det traditionelle samt det mere moderne. Hvis du foretrækker en traditionel pyjamas, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af disse. Men homewear er blevet meget populært med god grund – det er både behageligt og pænt. Vores eksklusive udvalg består primært af produkter fra JBS of Denmark, som har fokus på skandinavisk minimalisme, bæredygtighed og kvalitetsmaterialer.

Hos Tøjeksperten er der masser af muligheder for at finde præcis den slags homewear, som passer til dig. Du kan matche forskellige under- og overdele, så du får præcis det sæt, du bedst kan lide. Har du tendens til at have det varmt, kan du vælge lidt lettere bukser og en t-shirt, og til de køligere måneder vælger du en langærmet t-shirt og et par tykkere bukser. Du kan med andre ord få det lige som det passer dig.

Køb homewear online
Køb homewear online hos Tøjeksperten. Vi har Fri fragt på ordrer over 399,- og vi leverer din ordre inden for bare 1-2 dage. Hvis du er medlem af vores kundeklub optjener du desuden point, som du kan shoppe for, når du handler hos os.