Ta' 3 betal for 2 - gælder ALLE varer
Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur - Byt i butik

Boxershorts

Hos Tøjeksperten finder du et stort udvalg af boxershorts fra de mest kendte og populære kvalitetsmærker som JBS og Bjørn Borg, men vi har også andre spændende mærker i sortimentet som for eksempel Huzar, Shine og Bison. Udvalget er bredt, og uanset om du er til klassiske, hvide eller sorte boxershorts eller farvede og mønstrede, så har vi lige hvad du søger efter. Du kan se vores udvalg her på siden.

Gratis levering
alle ordrer

Altid gratis LEVERING!
Gælder alle ordrer og leveringsformer
Levering
Grundet travlhed leverer vi varen indenfor 3-5 hverdage efter vi har modtaget din bestilling
Fragtleverandør
Vi sender alle ordrer med GLS

Gratis retur
Vi betaler fragten

Altid gratis retur!
Gælder alle ordrer
NEmt og bekvemt
Der medfølger returmærkat og returskema på alle ordrer
Tæt på dig
Aflevér pakken i en af de 1200 GLS pakkeshop

Byt i Butik
Byt i alle vores butikker

BETAL ONLINE – AFHENT I BUTIK
Bestil din ordre online og afhent den i én af vores mange butikker
Tæt på dig
Der findes over 100 butikker i Danmark
Passer den ikke?
Byt dine ordrer i butikken og få hjælp af personalet

Click & Collect
Reserver online, betal i butik

RESERVÉR ONLINE – AFHENT OG BETAL I BUTIK
Reservér på hjemmesiden og afhent i butikken med det samme. Du betaler først ved afhentning
BETAL ONLINE – AFHENT I BUTIK
Bestil din ordre online og afhent den i én af vores mange butikker

Personlig shopping
Ring på +45 72 45 46 47

Personlig shopping
I tvivl om hvad du skal købe?
Ring til +45 72 45 46 47 for råd om styling og størrelse.

Gratis levering
alle ordrer

Gratis retur
Vi betaler fragten

Byt i Butik
Byt i alle vores butikker

Click & Collect
Reserver online, betal i butik

Personlig shopping
Ring på +45 72 45 46 47

Viser de første 30 af 122 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

Smarte boxershorts til enhver smag

Hvilke boxershorts skal du vælge? Hvilke modeller finder du hos Tøjeksperten? Hos Tøjeksperten går vi højt op i, at vi har undertøj for enhver smag. Det er nemlig en meget vigtig beklædningsdel, som man skal have et stort lager af. Derfor er det vigtigt, at man kan få komfort og lækkert design til skarpe priser – og det kan du her hos os. 

Et spørgsmål om komfort
Underbukser og boxershorts er altid et spørgsmål om smag og behag. Det er et stykke tøj, som sidder helt tæt ind til kroppen, og derfor er man nødt til at vælge et materiale, man bryder sig om. Det mest populære valg er bomuld. Nogle foretrækker uldunderbukser og andre igen syntetiske materialer. Hos Tøjeksperten har vi primært bomuldsmaterialer, fordi det er mest anvendeligt, mest praktisk og mest populært.

Brands – boxershorts er også et stylingsspørgsmål

Det er også vigtigt, at du bryder dig om dine boxershorts. Derfor har vi en bred pallette af mærker, der hver især har helt unikke udtryk i de forskellige designs.

Boxershorts fra Björn Borg er det populære, moderigtige valg. Det er kvalitet over hele linjen, og moden har i mange år dikteret, at det anerkendte Björn Borg-elastikbånd stak op over buksekanten. Björn Borg designer boxershorts og underbukser til herrer i smarte mønstre og trendy farver – og altid med komfort og kvalitet for øje.

JBS er det klassiske valg til dig, der søger helt almindeligt undertøj. Her er både boxershorts, herretrusser og briefs i lækre materialer og gennemtænkte snit, der gør enhver model yderst behagelig. Sortimentet fra JBS er især præget af herreunderbukser i sorte, hvide og grå designs – det helt klassiske udtryk, når der ikke skal være så meget pjat.

Bison, Shine og Huzar er det trendy valg. De er alle tre modebrands med fingeren på pulsen – og det kan ses. Deres designs af boxershorts er spændende, mønstrede og meget maskuline. Hvis du gerne vil give din stil lidt spræl og farve, er disse tre brands det rette sted at søge hen. Og naturligvis har de også helt enkle, ensfarvede designs til de mere rolige dage.

Lindbergh står altid for det ekstravagante og maskuline. Deres designs er bare god stil – også når det kommer til undertøj. Det er enkle og afdæmpede designs, men stadig med masser af kant.

Er du fodboldfan?
JBS har nemlig en anderledes linje. Det er CR7 by JBS. Her kan du finde lækre underbukser, som er designet af ingen ringere end fodboldstjerne Cristiano Ronaldo. Serien henvender sig både til mænd og drenge – alle fodboldfans i enhver alder kan klæde sig i designs fra superstjernens tegnebræt.

Brug for et par ekstra størrelser?
Hos Tøjeksperten er ét af vores mål, at sortimentet skal kunne appellere til enhver mand. Derfor er vi stolte af vores udvalg af herreundertøj i store størrelser, fordi det giver os mulighed for at bringe mode til langt flere mænd og kropstyper. Vores udvalg af herreundertøj og boxershorts fra North findes i størrelserne 2XL til 6XL. På den måde får du mode, kvalitet og komfort til gode priser, næsten uanset hvilken størrelse, du bruger.

Undertrøjer? 
Især til vinter er det nødvendigt med en god, varm undertrøje. De er naturligvis også uundværlige under sommerens lette skjorter, så man ikke kan se ind mellem knapperne. Kort sagt; ingen underbukser uden undertrøjer. Se vores udvalg af tanktoppe og undertrøjer til mænd her.

Køb flere – og spar
Hos Tøjeksperten er du sikker på at finde billige boxershorts. Ofte kan du spare mange penge ved at købe flere par ad gange – og det gør man jo ofte alligevel, når man køber undertøj. Nogle af vores boxershorts sælges desuden i smarte 2-pak direkte fra producenten, og andre sælger vi i løssalg, men med en god rabat, hvis du køber mere end et par. Vi har altid attraktive tilbud på boxershorts og andet herreundertøj på udsalg, der sikrer dig en rigtig god pris. Det er tydeligt angivet, hvilke par, der er tilbud på, samt hvor mange par, du skal købe, for at få rabat. Der er ingen grund til at betale for meget, så smid to eller tre par i indkøbskurven, og glæd dig til nye, lækre boxershorts.

Shop online hos Tøjeksperten
Når du skal købe boxershorts, er der god grund til at vælge at gøre det hos Tøjeksperten. Vi giver altid fri fragt uanset din ordres størrelse. Vi sender også altid hurtigt indenfor 1-3 dage, så du får dine nye boxershorts hurtigst muligt. Og passer de dig ikke alligevel? Så sender du bare retur eller bytter dem i din nærmeste butik. Er du medlem af vores kundeklub, sparer du desuden point op, som du kan shoppe mere tøj for – det synes vi er smart.


Vent venligst