Gratis retur - TøjekspertenGratis retur
1-2 dages levering - Tøjeksperten1-2 dages levering
Gratis fragt - TøjekspertenGratis fragt v/ 499,-
Byt i 365 dage - TøjekspertenByt i 365 dage
Kurv

Sæsonens mest populære stof er fløjl

Model i armygrøn overshirt og bukser i fløjl og
Model i armygrøn overshirt og bukser i fløjl og

I 2023 er fløjl tilbage på modescenen. Det klassiske og retro stof giver forrygende komfort og en følelse af historiens vingesus. Fløjl er et luksuriøst stof, der er behageligt at røre ved og har et klassisk look. Det passer til alle aldersgrupper og derfor er det et godt valg til at skabe et stilfuldt look, så du med fløjlstøj kan få en stilet og moderne garderobe.

Hvad er fløjl?

Fløjl er et vævet stof med en tæt og kort luv. Luv er de opretstående, frie garnender i tekstiler, som oftest findes på ydersiden af stoffet. Fløjl kan være lavet af flere forskellige slags garn, for eksempel bomuld, uld, silke eller en kombination af disse.

Fløjl har været brugt siden middelalderen og er godt til mange forskellige formål, både til møbler og tøj. Det er et behageligt materiale, som fungerer godt til både afslappede og formelle begivenheder, og det er især et must til dem, der leder efter et par behagelige bukser.

30-305490-midbrown-30-005188-midbrown-30-400126-creamwhite
30-203248-navy
30-322000-midbrown-30-724019-black-30-420051-dustyarmy

Er fløjl og velour det samme?

Fløjl og velour har længe været to af de mest populære materialer inden for beklædning. Begge har en glat og blød overflade, der gør dem velegnede til mange forskellige formål. Dog er der også markante forskelle: velour adskiller sig fra fløjl ved at være mere tæt, stærkere og ekstra holdbart. Det har også en mere glat tekstur og er mere skinnende.

Er fløjl varmt?

Fløjl er et lidt tykkere stof og derfor er det også varmere end visse andre typer stof. De fine fibre i tekstilet hjælper med at isolere og holde dig varm, så det er et godt valg til de kolde vintermåneder.

Derfor er det også oftest tøj til vintergarderoben, der er lavet i fløjl. Du kan nemlig finde masser af bukser, blazere, jakker og skjorter i fløjl, så du kan holde varmen og samtidig være stilfuldt klædt.

3 must-haves i fløjl

Fløjlsjakken

En jakke i fløjl til mænd er det perfekte valg, hvis du ønsker et holdbart og stilfuldt stykke tøj. Jakken er fremstillet af stærk fløjl med et mat look, som giver et moderne og stilfuldt udtryk. Denne jakke lukkes med trykknapper og har en god pasform, der giver et flot look.

Model i armygrøn Lindbergh fløjlsjakke

Fløjlsbukserne

De fleste fløjlsbukser kommer i et moderne og tidløst design, der nemt kan inkorporeres uanset din stil. Stoffet føles let og behageligt, så du kan bevæge dig frit og komfortabelt hele dagen. Bukserne er ensfarvede og diskrete, så de er perfekte til enhver lejlighed. Når du køber disse Lindbergh bukser i fløjl, får du virkelig et par bukser, der er slidstærke og har en god pasform.

Model i brune Lindbergh bukser i fløjl

Fløjlsskjorten

En skjorte i fløjl til mænd er et must-have i enhver mands garderobe. Den giver et eksklusivt og elegant strejf med det klassiske design med knapper, lange ærmer og almindelig krave. Skjorten er super behagelig og let at vedligeholde, så du kan se stilfuld ud uden at ofre komfort. Den er ideel til på arbejdspladsen, da den er nem at style og kan kombineres med forskellige former for bukser.

Close up af model i Lindbergh fløljsskjorte
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 20-01-2023
Foto: PWT Group