Søg her...

Kurv
Kurv

Den ultimative skjorte? Cover Up Shirt fra Lindbergh

Model med tatoveringer i hvid Lindbergh Cover Up skjorte
Model med tatoveringer i hvid Lindbergh Cover Up skjorte

Den hvide skjorte – en klassiker, der aldrig går af mode. Enkel, stilren og let at style. Et must-have i herregarderoben. Men: skjorten kan være en smule sart, og køber du den ikke i høj kvalitet, risikerer du, at den er gennemsigtig.

Derfor skal du vælge den nye, innovative Cover Up Shirt fra Lindbergh! Så er du nemlig ude over de klassiske bekymringer der opstår, når du går i hvid skjorte.

Skjorten der gør hverdagen nemmere

Uanset om du kun bruger den hvide skjorte til formelle begivenheder eller om du bruger den som din arbejdsuniform, så kan du få glæde af den lækre kvalitet og alle de gode funktioner, du får med en Lindbergh Black Cover Up Shirt.

Den mest innovative funktion er, at skjorten ikke er gennemsigtig. Har du en tatovering, som du foretrækker at gemme væk, så er denne cover up shirt perfekt. Det er også lige meget, om du bruger undertrøje under skjorten eller ej. Foretrækker du det, så fortsætter du selvfølgelig. Men med den nye cover up shirt er det ikke længere nødvendigt at have et lag indenunder. Den glatte struktur i skjorten kommer af materialets vævning. Som Lindberghs andre kvalitetsskjorter, er denne cover up shirt lavet i 100% bomuld af høj kvalitet. Bomuldsgarnet bliver vævet tæt, men samtidig forbliver stoffet let og fleksibelt.

Model der hælder vin på hvid Lindbergh Cover Up skjorte

Elegance og funktion i én skjorte

Ud over dækkeevnen får du mange andre brugbare funktioner i en Lindbergh cover up shirt. Stoffet har blandt andet fået en overfladebehandling, der gør, at den er pletafvisende. Uanset om du spilder kaffe til mødet eller rødvin til middagen, så kan det tørres af uden at efterlade pletter – helt genialt når du har travlt med andet end at sende skjorter til rens.

Du er også sikret en frisk følelse dagen igennem på grund af skjortens antibakterielle behandling, der gør at lugt ikke hænger fast i stoffet. Og vær ikke bekymret over krøller og rynker i stoffet, for skjorten er selvfølgelig også krølfri.

Skjorten fås i to fittings: modern fit eller slim fit.

Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 18-11-2022
Foto: PWT Group