Kurv

Mød menswear influencer Jesper Søndergård Krogh

En forårsdag i Aarhus møder vi menswear connaisseur og influencer, Jesper Søndergård Krogh. Læs vores interview med Jesper og lad dig inspirere af hans forårslooks fra Tøjeksperten.

Vil du fortælle lidt om dig selv?

Jeg hedder Jesper Søndergård Krogh, og jeg er 30 år gammel og har boet i Aarhus de sidste 10 år. Jeg arbejder som campaign manager for et marketingbureau i hjertet af Aarhus, hvor jeg rådgiver og hjælper virksomheder inden for modebranchen med deres marketing.

Jeg deler også ud af min store passion for mode gennem min Instagram-profil @jespersoendergaardkrogh, hvor omkring 50.000 følger med. Med min Instagram-profil ønsker jeg at inspirere andre gennem min store interesse for det fashionable univers.

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

  • Marketing
  • Statistiske

Kan du beskrive dine looks fra Tøjeksperten?

I Tøjeksperten har jeg fundet nogle af mine favoritter til forårsgarderoben. Det store udvalg inspirerede mig til at sammensætte mange forskellige styles. Det endte med fire outfits, som er perfekte til hverdagens mange ærinder og formelle anledninger. Jeg har haft fokus på det tidløse og klassiske udtryk med et twist af forår med de lyse nuancer og grønne farver. Alle de fire looks er stilrene og komfortable – både på arbejde og når weekenden skal nydes.

Både jakkesættet og skjorterne er strygefrie og pletafvisende. Jeg kan derfor tage skjorten direkte ud af skabet eller kufferten, uden jeg skal bruge tid på at stryge den. Det er også en dejlig sikkerhed, at en kaffeplet nemt kan fjernes igen, uden den efterlader grimme plamager på mit jakkesæt.

På en lang og travl arbejdsdag er det et must, at materialerne er bløde og åndbare. De fleste har oplevet at have formelt tøj på, som man glæder sig til at udskifte, fordi materialet er generende. Det er ikke tilfældet med disse outfits – det lækre materiale giver den optimale komfort hele dagen.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Det er spændende at mixe forskellige stile, og på den måde skabe sin egen. Jeg er både inspireret af det klassiske og mere formelle look med jakkesæt og finere skjorter, som er de looks jeg har sammensat efter min shoppingoplevelse i Tøjeksperten. Her inviterede det store udvalg af jakkesæt og iøjnefaldende skjorter til, at det var den vej, jeg skulle gå.

Jeg kan samtidig godt lide at gå mere casual og afslappet klædt, det kunne eksempelvis være i en bomberjakke eller sweatshirt. Fælles for størstedelen af mine outfits er, at de har et mere minimalistisk udtryk, hvor farverne er afdæmpede. Fokus er derfor ofte på det rene og raffinerede udtryk eller på de enkelte farver og få, unikke detaljer.

Jeg bliver inspireret af mine omgivelser, andre influenter, forskellige tøjbrands og magasiner som eksempelvis Euroman. Film og serier er også en stor inspirationskilde.

Hvad motiverede dig til at skabe dit fashion-univers på Instagram?

Jeg har altid haft en kæmpe passion for tøj og mode, og efter jeg havde set en række influenter lave noget cool content, blev jeg inspireret til at gøre det samme – men blot med min egen tøjstil. At kunne inspirere andre er en god motivationsfaktor for mig. Jeg er også meget glad for at lave spændende samarbejder med fashionbrands, ligesom mit samarbejde med jer. Det giver mig nogle gode oplevelser, og jeg kommer på den måde tættere på modeverdenen.

Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 04-03-2022
Foto: PWT Group