Kurv

Find den bedste poloshirt til enhver lejlighed

Model i grøn Bison poloshirt
Model i grøn Bison poloshirt

Er der ét stykke tøj, som vi vil anbefale til enhver mand, så er det poloshirten. Enkel, klassisk og stilfuld – der er ikke meget negativt at sige. Og med poloens comeback hvert eneste forår, kan du næsten ikke gå galt i byen med en lækker poloshirt til mænd.

Det kan du læse mere om her, hvor vi præsenterer fire måder, som du kan vælge at bære din polo på: klassisk, afslappet, til fest og til kontoret – der er en poloshirt til enhver lejlighed.

Klassikeren

Vi kan ikke komme uden om, at polotrøjen først og fremmest fik sit gennembrud i de samfundslag, hvor drinks var noget man yndede at nyde på en yacht om lørdagen. Og selvom der måske ikke er en yacht i nærheden, så er scenariet fint at have in mente, hvis du gerne vil sætte det klassiske polotrøje-outfit sammen. Overvej den helt klassiske og enkle poloshirt fra en af de allerstørste: poloen fra Lacoste. Her får du en af de originale poloshirts, der kan bruges igen og igen. Designet er enkelt med den lille, broderede krokodille som eneste detalje.

Grøn Lacoste polo

Den afslappede

Fra 1950'erne og helt op til 1980'erne voksede polotrøjens popularitet stødt. Ikke mindst fordi Hollywood-ikoner som James Dean, Marlon Brando og Steve McQueen havde kastet deres kærlighed på den allerede dengang tidløse T-shirt. Kendetegnende for de årtiers polotrøjerne var mønstre og farvekontrasterne mellem krave og selve trøjen. Især et sommerligt mønster kan føre polotrøjen over i den mere casual afdeling. Overvej her at sætte den sammen med en fed læderjakke og et par afslappede jeans.

Mønstret grøn poloshirt fra Jack's

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

  • Marketing
  • Statistiske

Til festen

Det kan nogle gange være svært at finde balancen mellem det fine outfit, der samtidig ikke går hen og bliver for formelt og ekstravagant. Men der kan en poloshirt være tilføjelsen, der skaber den perfekte balance. Til forretningsmiddagen eller til bryllupsreceptionen inden selve brylluppet kan den fungere rigtig fint under habitjakken sammen med et par nydelige, mørkeblå eller hvide bukser. Vælg her en helt ensfarvet polo for at give dit outfit lidt ekstra klasse, men kombiner med en anden farve. Lad for eksempel en lyseblå eller hvid polotrøje komplimentere en mørkere habitjakke – for eksempel denne polo shirt fra Lindbergh. Det er elegance uden for megen ekstravagance.

Hvid Lindbergh poloshirt

Til kontoret

En polo shirt til mænd er som skabt til at bruge på kontoret. Især til forår og sommer, hvor temperaturen stiger, er en poloshirt ideel. Du får nemlig komfort uden at gå på kompromis med din stil. En kortærmet poloshirt giver luft samtidig med at det stilede og klassiske design gør, at du ikke ser for afslappet ud. Vælg en version uden for meget mønster men gerne med en lille detalje, som for eksempel et lille logo eller en brystlomme. Vi anbefaler denne populære poloshirt fra Bison. Den fungerer både med et par blå jeans, sandfarvede chinos eller sorte performance pants.

Mørkeblå Bison poloshirt
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 29-04-2022
Foto: PWT Group