Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Derfor skal dit næste jakkesæt være med Superflex

Mand i sort Lindbergh jakkesæt og hvid Lindbergh skjorte, der sparker en fodbold
Mand i sort Lindbergh jakkesæt og hvid Lindbergh skjorte, der sparker en fodbold
  • Smudsafvisendeundgå pletter og snavs

  • Strygefristå skarpt hele dagen

  • Åndbarlavet med Cordura fibre

Vi har sagt det før: et jakkesæt er en investering. Og derfor synes vi også, det er vigtigt, at du vælger et jakkesæt, som du kommer til at bruge – og ikke mindst elske. Vores forslag til det perfekte jakkesæt er Lindbergh Superflex. Læs hvorfor lige her.

Superflex jakkesæt: behageligt og stilrent

Komfort er et af de allervigtigste fokuspunkter i designet af et Lindbergh Superflex jakkesæt. Superflex stoffet er udviklet med henblik på, at tøj skal være stilfuldt og behageligt på samme tid. Så slipper du nemlig for at skulle vælge imellem udseende og komfort – med Superflex får du begge dele.

For at opnå den ultimative komfort er Superflex stoffet lavet med ekstra meget stretch. Dermed er du sikret, at jakkesættet sidder lige som det skal samtidig med, at du har masser af bevægelsesfrihed. Det er derfor ideelt at bruge et Superflex jakkesæt både til daglig samt til større begivenheder.

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

  • Marketing
  • Statistiske

Ud over at Lindberghs jakkesæt med Superflex er designet til at være behageligt, er det også designet til at være stilfuldt. De fleste Superflex jakkesæt er lavet i modern fit, som er en smule mere figursyet end regular fit. Derved får du en stilren silhuet, der passer til det udtryk, et jakkesæt giver.

Masser af funktioner

Men hvad kan Lindbergh Superflex jakkesættet ellers? Udover super komfort og 100% bevægelsesfrihed, som findes på grund af Superflex teknologien, er jakkesættet også lavet med bi-stretch. Det betyder, at det kan strække sig i alle retninger (frem for blot i bredden, som er det normale for stretch-stof). Bukserne har desuden foring ned til knæet, som gør dem endnu mere behagelige. Jakkesættet er lavet i eksklusiv uldblend, så du får det bedste fra uldens varmeregulerende egenskab. Derudover er hele sættet åndbart, så du er sikret hverken at få det for varmt eller blive kølig.

Stoffet er altså den helt store vinder i jakkesættet. Udover Superflex er det også lavet med Cordura fibre – og det giver ekstra mange funktioner! Fibrene sikrer, at jakkesættet er smudsafvisende, og det er en helt enestående funktion i et stykke tøj, der som bekendt ikke kan vaskes derhjemme. Samtidig er stoffet modstandsdygtigt over for krøl og folder. Så uanset om det skal med i kufferten til forretningsrejsen, eller du bare gerne vil kunne bruge det flere dage i træk, så får du det hele i ét revolutionerende jakkesæt.

Fodboldspiller i sort Lindbergh jakkesæt, der sparker en fodbold
Fodboldspiller i sort Lindbergh jakkesæt, der sparker en fodbold
Fodboldspiller i sort Lindbergh jakkesæt, der sparker en fodbold

Sådan styler du dit Superflex jakkesæt

Når det gælder styling af et jakkesæt, er reglerne ikke så stramme. Du kan sagtens have en let striktrøje eller en rullekrave under jakken – det er helt op til dig og din individuelle smag. Mangler du inspiration til hvordan du kan bruge dit Superflex jakkesæt, så har vi her 3 gode eksempler:

Formelt

Kombiner dit jakkesæt med en matchende vest for at vise, at du har en klassisk og elegant stil. Vesten giver det sidste touch, der hiver hele udtrykket op på et højere niveau.

Model i lysegrå Lindbergh habitbukser og vest

Klassisk

Jakkesæt og skjorte – to ting, der altid passer sammen. Her anbefaler vi en af disse to skjorter: Lindbergh 1927, som er en premium skjorte i 100% blød bomuld, eller Nanotex skjorten, som både er beskyttet mod pletter og lugt. Begge er selvfølgelig strygefri.

Model i hvid Lindbergh 1927 skjorte

Moderne

Er din stil mere afslappet og moderne, så kombiner jakkesæt med en polo med Superflex. Så er du sikret 100% komfort og bevægelighed både inderst og yderst.

Closeup af model i hvid Lindbergh Siuperflex polo
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 04-11-2022
Foto: PWT Group