Søg her...

Kurv
Kurv

De fem bedste slags nattøj til mænd

Model i grå Lindbergh pyjamasbukser
Model i grå Lindbergh pyjamasbukser

Når der er koldt uden for, er der ikke noget bedre end at hoppe i sit nattøj og hygge sig indendørs. Trænger du til et nyt sæt nattøj eller vil du gerne give nattøj som gave, som læs med og få vores bud på de fem bedste slags nattøj til mænd.

Det klassiske pyjamassæt

Det helt klassiske sæt består af en skjorte og et par bukser. Her kan man virkelig tale om nattøj til mænd, som har været populært i rigtigt mange år. Sættet vil typisk være lavet i 100% bomuld, og stoffet er ofte en smule stift. Det er normalt ikke her, du finder de mest vilde farver eller vovede print – faktisk holdes denne slags pyjamas oftest i enkelt design med striber eller tern, eller måske helt ensfarvet i en flot blå. Selvom pyjamassættet måske ikke er det mest sexede inden for nattøj, så er det ganske praktisk. Du kan nemt bruge en hel formiddag derhjemme i dit pyjamassæt, enten foran tv’et, med en god bog eller med en hjemmelavet brunch.

Model i stribet Bison pyjamas

Den moderne pyjamas

I den mere moderne ende af skalaen har vi den afslappede pyjamas. Stoffet er blødt og nogle gange lavet med en smule stretch, så det er ekstra behageligt og ikke strammer. Sættet består typisk af en langærmet trøje og et par bukser med elastik i taljen. Du kan typisk også finde denne type pyjamassæt med shorts og en T-shirt, hvis du er typen der nemt får det for varmt.

Til denne type pyjamassæt behøver du dog ikke købe et samlet sæt. Du kan i stedet vælge et par pyjamasbukser og en nattrøje eller T-shirt og blot bruge dem sammen. Her får du selvfølgelig ikke samme mønster og metervare, men du kan sagtens vælge en ensfarvet T-shirt sammen med et par ternede bukser, så det ikke clasher.

Model i sort JBS pyjamassæt
Stativ med hængende Lindberegh pyjamasbukser

Morgenkåben

Morgenkåben er både praktisk og eksklusiv – tænk bare på lækre hotel- og spaophold, hvor man får udleveret en dejlig blød badekåbe og straks føler sig lidt mere lækker. Alt efter hvilket stof morgenkåben er lavet af, kan den have lidt forskellige funktioner. Er den lavet af tykt og blødt bomuldsstof, er den super god til at holde dig varm og tør efter et bad. Du kan også vælge en lettere version, som fungerer som et ekstra lag. Brug din morgenkåbe over din pyjamas eller dit undertøj og hold varmen med stil

Model i sort Lindbergh morgenkåbe

Loungewear

Loungewear, eller homewear, er perfekt til dig, der synes at nattøj bliver lidt for afslappet. Loungewear kan nemlig være mere i stil med egentlig joggingtøj, som for eksempel en casual hættetrøje og et par sweatpants. Så er det faktisk lige meget, om du ligger på sofaen eller er på vej i fitness – loungewear passer nemlig perfekt til begge dele. Kombiner på kryds og tværs alt efter hvilken type bukser og trøje, som du foretrækker. Du kan vælge alt fra en cardigan til en sweater og kombinere med et par sweatpants. En granddad eller en langærmet T-shirt er også perfekt til denne type nattøj til mænd.

Model i sort Lindbergh T-shirt og hvide Lindbergh sweatpants

Undertøj

Slet ikke vild med nattøj af nogen art? Så nøjes med at bruge dit undertøj og hop i et par underbukser og eventuelt en undertrøje. Er det for koldt, kan du også gå efter den old-school stil og vælge lange underbukser. Det er måske ikke det mest flatterende look, men til gengæld er det super behageligt og rigtigt godt til at holde varmen. Hvis du foretrækker helt almindelige underbukser, så anbefaler vi et par lavet med bambus. Her får du nemlig et par virkelig bløde og behagelige tights, som tilmed er både temperatur-regulerende og antibakterielle.

Model i hvid Lindbergh undertrøje og grå Lindbergh sweatpants
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 09-12-2022
Foto: PWT Group