Søg her...

Kurv
Kurv

De bedste efterårsjakker til mænd i 2024

Close up af model i blå Bison funktionsjakke
Close up af model i blå Bison funktionsjakke

Læderjakke

Rå og maskulin. En læderjakke gør dig øjeblikkeligt mere cool og den er nem at sætte sammen med både jeans og chinos. Jakken findes i varianter både med og uden foer, så du selv kan vælge hvor varm en jakke, du ønsker. Skal du have en læderjakke i god kvalitet, er det nødvendigt at gå udenom de billigste. Her får du enten syntetisk fremstillet ’læder’ eller læder i ringere kvalitet. Så læderjakken kan altså være en dyr investering, men det vil næsten altid kunne betale sig i længden. Du får nemlig meget mere for pengene, når du betaler for læder af høj kvalitet og din jakke vil holde længere og forblive pænere.

Shop læderjakker her​

Model i sort Bison læderjakke og cremefarvet Bison rullekravetrøje

Dunjakke

En klassiker for både mænd, kvinder og børn. En dunjakke er både praktisk og flot, så den er ideel til det danske efterår. Dun er let, så en dunjakke er meget behagelig at bære. Samtidig isolerer dun rigtigt godt, især i forhold til dets vægt, så hvis du er typen der cykler på arbejde eller kan lide lange gåture trods regn og kulde, så er en dunjakke ideel til dig. Som et alternativ til dunjakken findes dynejakkerne. De vil typisk have en lidt lavere pris, fordi de er lavet med syntetisk foer og hvis du er tilfreds med det, kan du få det samme look som med en dunjakke.

Shop dunjakker her

Model i mørkeblå Lindbergh dunjakke, orange Lindbergh sweatshirt og lyse Lindbergh jeans

Bomberjakke

Bomberjakker til mænd var utroligt populære for nogle år siden, og jakken har faktisk ikke forladt modebilledet siden. Denne type jakke er både afslappet og samtidig cool blandt andet på grund af den lave krave og det let skinnende stof. En bomberjakke passer perfekt som overgangsjakke inden kulden for alvor tager fat, fordi den giver et ekstra lag beskyttelse uden at være for varm. Sæt den sammen med et par jeans og en hue og du har det perfekte efterårslook.

Shop lette jakker her

Model i sandfarvet Lindbergh bomberjakke, camo Lindbergh T-shirt og lyse jeans

Funktionsjakke

En funktionsjakke er helt genial, når man bor i et land som Danmark, hvor efteråret byder på både regn og rusk. Funktionsjakken er, som navnet antyder, lavet med henblik på at være praktisk og derfor findes den typisk med masser af smarte egenskaber. Vælger du for eksempel en funktionsjakke fra Bison, kan du få en herrejakke, der både er vandtæt, vindtæt, åndbar og med tapede sømme. Vælg en mørkeblå eller sort jakke, så du slipper for at jakken ser beskidt ud efter første regnbyge.

Shop funktionsjakker her

Model i blå Bison funktionsjakke

Uldfrakke

Skal vi vælge den allermest klassiske herrejakke, så falder valget på uldfrakken. Den ikoniske uldfrakke har bibeholdt sit design og enkle snit i mange år, og det vidner om, hvor elegant denne type herrejakke er. Uldfrakken er perfekt til at holde dig varm i efteråret, da uld er temperaturregulerende. Den er dog ikke den ikke den mest praktiske i regnvejr, så den er bedst hvis du ved, at du ikke ender i en regnbyge. Til gengæld er stilen så klassisk, at frakken passer til stort set alle lejligheder og der er ikke mange andre jakker, der ser ligeså godt ud over et jakkesæt som over jeans.

Shop frakker her

Model i mørkegrøn Lindbergh frakke og sandfarvet Lindbergh strik
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 12-08-2022
Foto: PWT Group