Kurv

Ekspertens guide til den perfekte julegave

Når julen nærmer sig, er det tid til både at give gaver og ønske sig gaver. Og der er mange mænd, der falder i fælden med at ønske sig det samme år efter år – eller måske slet ikke have nogen juleønsker. Mangler du inspiration til din egen ønskeseddel eller til gaven til mændene i dit liv, så læs med og bliv inspireret til de bedste gaver til julen 2023.

Gaver til alle budgetter

At købe julegaver kan for mange være stressende – hvad skal man købe, hvor meget skal man give for kan man nå at bestille online og få leveret inden juleaften? Hos Tøjeksperten synes vi, at det skal være hurtigt og nemt at købe gaver, uanset om du køber i vores butikker eller på vores webshop. Så når du ikke skal bekymre dig om leveringstid eller stress i butikkerne, kan du koncentrere dig om at finde en super god gave. Derfor vil vi i denne guide hjælpe dig med masser af forslag til, hvad du kan købe som den perfekte julegave.

​Gavebudget: 300 kroner

I den ene ende af skalaen har vi gaver til omkring 300 kroner. Her kan du sagtens give en god kvalitetsgave, som mange mænd faktisk har brug for: lækre underbukser. Vælg for eksempel en 3-pak med tights i super lækker bambuskvalitet fra Lindbergh eller JUNK de LUXE. Når du vælger undertøj med bambus, er det nemlig både temperatur-regulerende og samtidig anti-bakterielt – og super blødt!

Se hele udvalget af underbukser her

Hvis du vil gøre lidt ekstra for miljøet, kan du også vælge en lækker T-shirt i økologisk bomuld eller med OEKO-TEX certifikat. Vælg for eksempel den helt enkle version fra JUNK de LUXE, som er lavet i 100% økologisk bomuld. Her kan du finde masser af forskellige farver, så det er nemt at finde noget, der passer til selv den mest kræsne mand.

Find alle vores T-shirts her

Model i mørkeblå JUNK de LUXE T-shirt og blå JUNK de LUXE jeans

Gavebudget: 400 kroner

Her kan du få en klassiker i mandegarderoben: poloen. Den er perfekt både om sommeren og under en cardigan til vinter, så du skal ikke være nervøs for at købe den i de kolde måneder. Vores favorit poloshirt er denne fra Bison, som er lavet i et enkel og klassisk design. Den klæder de fleste mænd, og så er den behagelig at have på, på grund af den løse pasform.​

Se alle poloshirts her

Med et budget på 400 kroner er der også masser af muligheder for at vælge en flot trøje. Uanset om du leder efter en varm striktrøje, en mere afslappet hættetrøje eller måske en klassisk cardigan, er der noget for enhver smag i vores udvalg af trøjer.

Shop trøjer lige her

Model i grøn Bison poloshirt og brune Bison bukser

​Gavebudget: 600 kroner

Skal gaven ligge omkring de 600 kroner, kan du få et par virkelig lækre chinos fra Bison. Lavet i eksklusiv kvalitet og i det lækre Superflex stof, er her et par bukser der både føles behagelige og samtidig har et klassisk og elegant udtryk.

Find masser af chinos her

Du kan også gå efter en mere hyggelig gave – et lækkert pyjamassæt. Du kan for eksempel få en pyjamas til mænd i et helt klassisk design med en skjorte og et par pyjamasbukser. Så kan enhver blive klar til julehygge foran pejsen. I samme prisklasse finder du en lækker morgenkåbe fra JBS, som også er perfekt til julehyggen.

Se alt i nattøj og pyjamas

Model i blåternet Bison pyjamassæt

​Gavebudget: 800 kroner

I den dyre ende af skalaen har du selvfølgelig muligheden for at kombinere flere ting og sammensætte et helt outfit med både bukser og trøje eller T-shirt. Men du kan også vælge én enkelt vare, som oser af kvalitet og her kan vi varmt anbefale 1927 skjorterne fra Lindberghs skjortelinje. Her får du virkelig eksklusivt design og materialer og skjorterne er samtidig krølfri.


Se hele Lindbergh 1927 kollektionen

For 800 kroner kan du også få et par virkelig lækre jeans i eksklusiv kvalitet fra Bison. Jeansene er produceret i Europa og er lavet i Tapered Fit, som er behagelig og klæder de fleste mænd. Også disse jeans er lavet med Superflex, som sikrer ultimativ komfort dagen lang.


Find lækre jeans her

Model med Lindbergh 1927 skjorter i forskellige farver
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 25-11-2022
Foto: PWT Group