Søg her...

Kurv
Kurv

Eksperten guider - Det bedste herretøj til Black Friday 2024

Model i armygrøn Lindbergh skjorte
Model i armygrøn Lindbergh skjorte

Synes du, at de mange tilbud på Black Friday kan være overvældende? Eller har du tendens til at købe noget, du aldrig får brugt, fordi prisen er god? Så har vi hos Eksperten lavet et overblik til dig, så du får meget lettere ved at finde det allerbedste tøj til mænd på tilbud. Velkommen til Black Friday 2023!

Black Friday har ikke eksisteret i voldsomt mange år herhjemme, og det er egentlig en tradition, som vi har taget fra USA. I starten var Black Friday udsalg forbeholdt fysiske butikker, men efterhånden er også webshops kommet med. Hvis du foretrækker at undgå turen til butikken og risikoen for lange køer, så er de online tilbud det helt ideelle for dig. Her kan du læne dig tilbage og lade de gode tilbud på herretøj komme til dig.

Uanset om din Black Friday 2023 shopping byder på fornyelse af dine basis items, festtøj til julefrokosten eller om du blot vil inspireres til lidt nyt, så kan du finde vores valg af det allerbedste herretøj på tilbud i denne guide. Generelt kan det være en god ide at købe tøj på tilbud, som du til daglig synes er for stor en investering. Dermed kan du spare penge på nogle mere eksklusive styles, som typisk også holder rigtigt længe. Et andet godt tip er at købe relativt neutralt tøj, eller basis tøj, som kan bruges sæson efter sæson. Er du i tvivl om, hvad det kan være, kan du læse vores artikel om basis garderoben her.

Black Friday er en af de største udsalgsdage i året, og hos Eksperten synes vi, at du skal have så meget ud af de gode tilbud, som muligt. Derfor har vi samlet en liste med gode råd og inspiration til, hvad du kan investere i på Black Friday 2023. Herunder kan du altså se de fem typer tøj til mænd, som vi synes er helt essentielle, og som du kan finde til gode priser på Black Friday.

Udnyt de gode tilbud

Skjorter

Skjorter er en af de beklædningsgenstande, som vi mener, at enhver mand bør have i garderoben. Faktisk kan vi nævne mange forskellige slags herreskjorter, som vi synes er helt essentielle: for eksempel business skorter, casual skjorter, Oxford skjorter og skovmandsskjorter. Til Black Friday 2023 kan du finde tilbud på alle typer skjorter, så overvej hvilken type, du mangler allermest. En god investering kunne være en strygefri skjorte, da de tit er i den dyre ende. Vores yndlingsskjorte er 1927 fra Lindbergh. Her får du eksklusiv kvalitet: blødt 2-ply bomuldsstof, strygefri metervare og klassisk design. Vil du gerne have endnu flere tekniske funktioner, så kan du i stedet vælge en nanotex skjorte. Den er specialbehandlet med nanotex-beskyttelse mod både pletter, lugt og bakterier.

Shop skjorter her

Model i ternet Lindbergh skjorte, rød Lindbergh T-shirt og blå Lindbergh jeans

Strik

Eftersom Black Friday ligger lige i starten af vinteren, er det et godt tidspunkt at få købt ind til vintergarderoben. Og til den danske vinter er striktrøjer helt uundværlige. En lækker striktrøje fungerer super godt som et varmt mellemlag og kan fås i mange forskellige designs, der er perfekte til hverdagen. Om du foretrækker en v-hals, rund hals eller måske en rullekrave er helt op til dig, og du kan også selv vælge om du vil have en strikket cardigan eller en almindelig striktrøje. En vigtig ting at overveje er stoffet. Ønsker du en alsidig strik, der både er temperaturregulerende, let og samtidig super blød, så er en striktrøje med merinould helt perfekt til dig. Merino er en af de lækreste typer uld, som er kendt for at være både slidstærkt og åndbart, så en strik med merinould er en god investering.

Shop trøjer her

Model i brun Lindbergh striktrøje

Jeans

Jeans går aldrig af mode, så derfor kan det godt betale sig at købe jeans på tilbud. Til efterår og vinter begynder mange at gå i mørke jeans, for eksempel helt mørkeblå eller sorte jeans. Vil du gerne have lidt afveksling fra det helt mørke look, så vælg et par jeans med slid, så du får lidt mere kontrast. Om dine jeans skal være med stretch eller ej, er næsten en religion. Tidligere skulle jeans være i 100% bomuld, men langt de fleste foretrækker i dag stretch, når de køber jeans til mænd. Her er et par Superflex jeans perfekte, idet de giver et klassisk, maskulint look men stadig er behagelige at have på. Det skyldes det innovative Superflex stof, som giver 100% bevægelsesfrihed og maksimal komfort dagen lang.

Shop jeans her

Model i blå Lindbergh jeans, grøn Lindbergh T-shirt og mørkeblå Lindbergh cardigan

Undertøj

Undertøj til mænd er en af de helt store kategorier til Black Friday – blandt andet fordi underbukser er en helt klassisk julegave til mange mænd. Det er nemlig noget, alle skal bruge, og man kan efterhånden få underbukser i lige den udformning og kvalitet, som man måtte ønske. De mest populære typer undertøj til mænd er dog tights, briefs og boxershorts. Der er efterhånden også meget undertøj, der er lavet med økologisk bomuld. Du kan også finde undertøj med bambus, som virkelig højner niveauet for, hvad dit undertøj kan. Bambus er nemlig super åndbart, anti-bakterielt, temperaturregulerende og samtidig dejligt blødt.

Shop undertøj her

Model i sorte Lindbergh tights med grøn elastik

T-shirts

Lidt ligesom med undertøj er T-shirts et stykke tøj, der bruges af de fleste mænd hele året rundt. Mange ønsker en T-shirt med print, striber eller mønster til om sommeren, hvor man tit kan klare sig uden en trøje over. Modsat kan mange lide en mere afdæmpet meleret eller ensfarvet T-shirt til vinter. Her er pasform og kvalitet vigtig, så den kan bruges under en striktrøje eller en sweater, uden at den bliver for stram eller man får det for varmt. En af vores yndlings T-shirts er den helt klassiske fra JUNK de LUXE, som er lavet i 100% økologisk bomuld. Den er dejlig let og er ikke for lang, så den passer godt som inderste lag under en overshirt eller trøje. Foretrækker du en lidt tykkere kvalitet, så vælg den melerede T-shirt fra Bison, som også er dejligt blød.

Shop T-shirts her

Model i hvid Lindbergh T-shirt med blå lomme
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 27-03-2023
Foto: PWT Group