Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Eksperten guider - Køb herretøj på udsalg

Der er flere udsalgsperioder inden for herretøj, og især til Black Friday og i januarudsalget er der gode muligheder for at finde herretøj på tilbud. Uanset om du leder efter herretøj i store størrelser, moderne tøj til mænd eller bare føler, at det er på tide med noget nyt i garderoben, så kan det sagtens betale sig at have en klar strategi for udsalget. Der er nemlig rigtigt mange fristelser, og det er nemt at falde for en masse billigt tøj, når det står til en knivskarp pris. Hos Eksperten synes vi ikke, at du skal gå i denne fælde, når du køber tøj til mænd på udsalg. Læs med i vores guide og se nogle af de stykker tøj, som du aldrig går galt i byen med.

Foto: Tøjeksperten

Trøjer

Staaende model i moerkeblaa Bison cardigan

Trøjer til mænd kan være mange ting – for eksempel sweatshirts, hættetrøjer, striktrøjer og cardigans. Men hvilke af disse er en nødvendighed i din garderobe? Det gode ved udsalg er, at du kan få mere for pengene – og hos Eksperten anbefaler vi, at du går efter kvalitet. Det er nemlig det perfekte tidspunk at få gode, holdbare basisvarer, som kan bruges sammen med resten af din garderobe. Mangler du trøjer, så anbefaler vi disse tre stilsikre valg:

Disse trøjer fungerer rigtigt godt for de fleste mænd og kan bruges i mange forskellige situationer. Både striktrøjen og cardiganen er perfekte på kontoret, hvis du bruger dem med en skjorte under, og de er mindst lige så gode til en lækker middag. En ensfarvet sweatshirt er god til afslappede aftener eller weekenden, hvor du stiler efter komfort men stadig gerne vil se moderne ud.

Se alle vores gode tilbud på trøjer til mænd her

 

Poloshirts

Staaende model i moerkegraa Bison poloshirt

En polo shirt til mænd har længe været et klassisk stykke tøj – faktisk helt siden 1900-tallet. Poloen blev gjort populær af tennisstjernen René Lacoste, og betragtes stadig i dag som en mere elegant version af T-shirten. En polo kan altså bruges både på arbejdspladsen, til festen og faktisk de fleste andre steder. Poloen fungerer rigtigt godt i afdæmpede farver, så derfor er du altid klassisk klædt, hvis du går efter en mørkegrøn, mellemblå eller navy. Vil du gerne vide mere om poloen, og hvordan du styler den, så kan du læse vores artikel om netop dette: Den Universelle & Eviggyldige Polo.

Find alle vores poloshirts på tilbud her

 

 

 

 

 

Haengende JUNK de LUXE T-shirts i oekologisk bomuld
Foto: Tøjeksperten

T-shirt

Stak af JUNK de LUXE T-shirts i beige, hvid, lyseblaa og sort

T-shirts kommer man ikke udenom – uanset om du blot anser dem som noget, man har inden under trøjen om vinteren, eller om du godt kan lide et clean look med en hvid T-shirt og jeans. Uanset hvad du foretrækker, så er basis T-shirts en nødvendighed i enhver garderobe. Og skal du vælge en farve, som du helt sikkert kan bruge igen og igen, er der to store vindere: sort og hvid. Så er du sikker på, altid at have en T-shirt, der passer til dit outfit. Foretrækker du lidt mere farve, så gå efter en grøn-, grå- eller blåmeleret. Hos Eksperten anbefaler vi denne T-shirt fra JUNK de LUXE, som tilmed er lavet med økologisk bomuld.

Se alle vores tilbud på T-shirts lige her

 

 

 

 

Bukser

Staaende model i blaa Lindbergh jeans og hvid T-shirt

Jeans og chinos – de to allermest brugte bukser til mænd. Netop derfor skal de selvfølgelig også være i din basisgarderobe. Der er stor forskel på, hvilken farve og vask man foretrækker, når vi snakker jeans til mænd – eller cowboybukser, som de også er kendt som. Der findes de lyse jeans, som er super til sommeren, eller mere mørke jeans, som passer godt til vinterens mørkere dage. Generelt kan man sige, at de klassiske, denimblå jeans passer til det meste – til skjorten, når du er på kontoret, eller til en mønstret skjorte, når du er til fest.

Se jeans på tilbud her

 

Chinos findes i mange forskellige farver, men den sandfarvede er den mest klassiske. Sæt den sammen med en navy striktrøje, eventuelt med din lyseblå Oxford skjorte indenunder, og du har et lækkert sæt, der fungerer perfekt i rigtigt mange sammenhænge. Er du ikke til lyse bukser, kan du også sagtens vælge chinos i enten khaki eller mørkeblå. Disse farver passer også rigtigt godt sammen med de fleste overdele

Find et par lækre chinos på tilbud her

 

 

 

Haengende Lindbergh skjorter med button-down krave
Foto: Tøjeksperten

Skjorter

Staaende model i hvid kroelfri Lindbergh skjorte

Selvom du måske ikke er typen, der går i skjorte til daglig, vil der unægtelig være tidspunkter, hvor en skjorte passer perfekt. Og vælger du en afslappet skjorte, kan den være både behagelig og elegant samtidig. Hos Eksperten vil vi foreslå dig 3 forskellige slags skjorter, som er henholdsvis casual, business casual og formel:

En helt klassisk casual skjorte er den bredstribede eller den ternede. Vælg en i blød bomuld, for eksempel en skovmandsskjorte, hvis du vil have ekstra komfort. I Oxfordskjorten finder du lækre detaljer som button-down krave og ekstra holdbart bomuldsstof. Den tredje type skjorte er den hvide business skjorte. Denne skjorte kan virkelig løfte dit outfit, så her kan du med fordel investere i en lidt dyrere model. Så får du både bedre holdbarhed, perfekt pasform og godt design. Hos Eksperten anbefaler vi Lindberghs skjortelinje 1927. Skjorterne i denne linje er strygefri og lavet i 100% bomuld.

Se alle vores tilbud på skjorter her

 

 

Jakkesæt

Staaende model i lysegraat Lindbergh jakkesaet og hvid T-shirt

Ligesom med skjorten, skal de fleste mænd på et tidspunkt i deres liv bruge et jakkesæt – for eksempel til bryllup, begravelse eller konfirmation. Mens jakkesæt til begravelse typisk skal være sort, passer et navy jakkesæt bedst til de fleste festlige sammenhænge. Derfor vil vi altid råde til, at det første jakkesæt, du køber, er i navy. Det kan perfekt kombineres med den hvide business skjorte, og du kan bruge både habitjakke og –bukser for sig, når det skal være en tand mindre formelt. Læs meget mere om, hvordan du bruger dit jakkesæt i vores artikel Eksperten guider: Brug dit jakkesæt til daglig.

Se alle vores jakkesæt på tilbud her

 

 

 

 

 

Jakker

Staaende model i groen Bison funktionsjakke

Når det kommer til jakker, er det meget individuelt, hvad man foretrækker. Der findes mange forskellige fede jakker til mænd, men en af de allermest klassiske er uldfrakken. Den oser af tidløs elegance, og er en af de få jakker, der ser rigtigt godt ud over et jakkesæt. Hvis du ikke bryder dig om lange jakker, kan du også vælge en frakke i kort model. Frakken fungerer fint som en vinterjakke på milde dage. Faktisk er det eneste negative, vi kan sige om de lange frakker til mænd, at de ikke er de mest praktiske. Så hvis du ønsker en vinterjakke, som kan bruges år efter år, på cykelturen og i skoven, så skal du i stedet vælge en parka jakke. Det klassiske design med hætte og masser af lommer, gør parkaen både smart og funktionel. Vælger du en med foer, for eksempel af dun, kan du holde varmen flere vintre frem.

Find din næste vinterjakke på tilbud her

 

 

 

 

Shop alle varer på tilbud