State of Art herretøj

State of Art er tiltænkt den moderne mand, som lever en aktiv livsstil. Mærket kombinerer passionen for det klassiske med et sporty look og sørger samtidig for at lave tøj, der er casual og komfortabelt.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

State of Art

State of Art er grundlagt i Holland og mærkets fokus kommer tydeligt til udtryk i deres design – tøjet skal være til den aktive mand men skal samtidig være behageligt. Meget af mærkets inspiration kommer fra veteranbiler og motorsport, og der er derfor et tydeligt fokus på dette i mange af kollektionerne. Men derudover er der stadig plads til mere moderne designs, for eksempel med mønstrede skjorter.

Lad eksperterne om tøjet – også online
Ønsker du at handle med Tøjeksperten online kan du trygt stole på, at vi gør vores bedste for at sikre dig en god oplevelse, som ligger i klar forlængelse af den service, som vi yder i vores mange butikker. Vi har Fri fragt på ordrer over 399,-, og har du fortrudt købet, så har du 14 dage til enten at sende det retur – vi betaler – eller du kan gå ned i din lokale Tøjeksperten og bytte til noget andet. At købe tøj online bliver ikke lettere.