Lindbergh blazer

Lindbergh er et af Tøjeksperten mest populære mærker inden for blazere, hvilket man godt forstår. Der findes både Lindbergh blazere med klassiske og moderne snit, og det gør det let for dig at finde en blazer fra Lindbergh, som passer til din stil.

Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1.199,20 kr1.499 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

799,20 kr999 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

799,20 kr999 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1.279,20 kr1.599 kr

Lækre blazere fra Lindbergh

Lindbergh er et mærke, der både fører klassiske blazere og blazere, der er præget af tidens tendenser. De klassiske blazere er typisk sorte og grå. Det sker dog også, at du finder smarte modeller i tidens modefarver, f.eks. bordeux-rød eller navy-blå. 

Lindbergh blazere kan naturligvis bruges til fest, hvor de kan sættes sammen med både jeans og habitbukser og en skjorte, afhængigt af, hvor formel en anledning, der er tale om. Mange mænd finder det lidt sværere at bruge en blazer til hverdag, men det kan man nu sagtens. For mange lykkes det at sammensætte et sæt hverdagstøj, de føler sig tilpas i, ved at sætte en smart skjorte og nogle jeans sammen med en blazer. Du kan vælge en Lindbergh blazer i en blå eller blå farve, hvis du vil være sikker på, at din stil ikke bliver for formel til hverdag.

Når du bestiller din Lindbergh blazer hos Tøjeksperten sørger vi for, at du får den hurtigst muligt. Vi leverer normalt din ordre inden for bare 3 dage. Skulle din nye blazer ikke sidde, som du havde håbet, så kan du vælge at sende den retur, eller du kan bytte den personligt i en af vores Tøjeksperten-butikker, som du finder overalt i landet.