LEE herretøj

Selvom LEE’s denim produktion får mest opmærksomhed, og med god grund, kan vi hos Tøjeksperten dog også anbefale både deres t-shirts og trøjer, som helt sikkert også er et kig værd.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

LEE herretøj

Kvalitet har altid været det vigtigste for LEE. Og eftersom firmaet har produceret tøj i over 100 år, ved de også en hel del om hvordan man laver noget, der holder. Mærket blev oprettet i 1889 af Henry David Lee som et modsvar på arbejdstøj af dårlig kvalitet. Det startede som overalls og blev senere til jeans, og det var også Lee der fandt på at bruge lynlås i stedet for knapper til at lukke jeansene med.

Hos LEE kan du derfor både finde traditionelle jeans samt mere moderne versioner, for eksempler med en del slid. LEE’s jeans kommer i klassiske modeller, som for eksempel Luke, Daren og Rider og her på Tøjekspertens side er det let at finde lige den model, som du leder efter.

Køb LEE hos Tøjeksperten
Du kan finde LEE tøj både i vores fysiske butikker og selvfølgelig også her på webshoppen. Vi gør vores bedste for at give dig gode købsoplever, og online får du Fri fragt på ordrer over 399,-, fri retur og mulighed for at gå ned i din lokale Tøjeksperten og bytte varer, der er købt online.