Gant jakker

Amerikanske Gant har designet og fremstillet herretøj siden 1949, og har formået at bygge bro mellem det klassiske og det moderne. Kombinationen af enkelt design og god kvalitet har gjort, at Gant for længst har vundet indpas hos de danske mænd. Det ses også tydeligt hvorfor i deres spændende kollektion af jakker, hvor mode, enkelthed og kvalitet går hånd i hånd. Vælger du en Gant jakke får du en jakke, du bliver glad for.

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Stilfulde jakker fra Gant

Gant jakker ligger i den lidt dyrere ende i forhold til mange andre mærker inden for jakker, som vi fører hos Tøjeksperten. Ikke desto mindre, så er en Gant jakke altid et godt køb, fordi det er en ægte kvalitetsjakke med et design, du ikke bliver træt af og en funktionalitet, du vil sætte pris på hver dag.

Vores udvalg af Gant jakker er præget af klassiske farver, enkle designs og gode detaljer. Det mener vi gør Gant jakker til det oplagte valg for dig, der gerne vil have en flot, enkel og funktionel jakke, der holder hele sæsonen ud og næste sæson med. Der er en Gant jakke til alle, for Gant jakker findes i de mest gængse størrelser, det vil sige fra størrelse M til størrelse XXL.

Når du køber din Gant jakke her hos Tøjeksperten får du både en god jakke og en god oplevelse. Vi har Fri fragt på ordrer over 399,-, og vi tilbyder mulighed for at du kan bytte i din lokale Tøjeksperten-butik, hvis noget, du har bestilt ikke passer, eller hvis det bare ikke lige var noget for dig alligevel. Hvis du er medlem af vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, får du desuden point for dit køb, som du kan shoppe for.