Slutspurt - Sidste chance!

Spar op til 70%

Gratis retur - TøjekspertenGratis retur
1-2 dages levering - Tøjeksperten1-2 dages levering
Gratis fragt - TøjekspertenGratis fragt v/ 499,-
Byt i 365 dage - TøjekspertenByt i 365 dage
Kurv

Gabba

Sorter efter

Produkter (0)

Gabba tøj til mænd

Hos Tøjeksperten er vi stolte af at have et stort udvalg af moderigtigt tøj fra Gabba, som designer næsten alt inden for råt og trendy herretøj. Her findes du mange forskellige varer, men vi er især vilde med delækre jeans fra Gabba. Vi har et godt udvalg af de allermest klassiske farver inden for cowboybukser: sort, mørkeblå og lys blå. Men Gabba laver også andet end jeans, så snyd ikke dig selv for et kig på deres andre bukser, for eksempel chinos og performance pants. Kan du ikke finde de perfektebukser eller jeans, så se vores store udvalg fra andre mærker.

Er du usikker på, hvilken størrelse fra Gabba du skal bruge? Gabba designer lidt af hvert, både bukser, skjorter og T-shirts. Og heldigvis er det ikke besværligt at købe tøj online hos Tøjeksperten. Vi har nemlig samlet en størrelsesguide til dig, så du kan tjekke efter derhjemme og finde den helt rigtige størrelse.

Shop Gabba online hos Tøjeksperten

Når du har fundet de helt rigtige Gabba jeans eller shorts, skal det selvfølgelig være nemt at få dem hjem. Derfor har vi altid hurtig levering og gratis fragt v/ 499,- Er tøjet ikke helt som forventet, får du fri retur, og vil du hellere bytte i en af vores mange butikker, så kan du også sagtens det. Som medlem i vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, optjener du desuden bonus på hvert eneste køb, både online og i butik.