CR7 by JBS

JBS har produceret undertøj siden 1939 og har altid formået at holde sig opdaterede og relevante. I 2013 indgik de en aftale med den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo om en serie af underbukser med to linjer, som siden er blevet udvidet til fire: Luxury, Fashion, Basic og CR7 Boys.

Underbukserne er designet af New York designeren Richard Chai, som også har designet for Marc by Marc Jacobs.

CR7 er derfor et mærke der både udstråler god stil, god kvalitet og godt design.

Lækkert undertøj til mænd og drenge

I CR7 by Cristiano Ronaldo finder du to serier – en til mænd og en til drenge i alderen 4-15 år. Serien til mænd er fuld af tidens farver og mønstre. Med et par boxershorts og briefs fra denne kollektion får dit klædeskab nyt liv – indefra og ud. Modellerne i serien er tætsiddende med en karakteristisk elastikkant. Kvaliteten er som altid i top hos JBS – også i CR7 by JBS.
Serien til børn indeholder både CR7 boxershorts og CR7 strømper, som udmærker sig ved at være fulde af farver og sjove designs med fodbolde og fodboldspillere, som appellerer til alle raske fodbolddrenge. Her har CR7 by JBS virkelig ramt drengenes smag. Et par strømper med motiv er desuden perfekt som en lille gave – de er både sjove og praktiske samtidig.

Køb CR7 by JBS hos Tøjeksperten
CR7 by JBS forhandles både online i vores butikker, så du kan købe underbukser og strømper der, hvor det passer dig bedst. Er du medlem af vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, får du naturligvis også point, når du shopper hos os online – præcis som i butikkerne. Dine optjente point kan du bruge til at shoppe